Ubbaredsvägen 16B

Floda - Öijared, Lerum Se på karta

4 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
132 m²
Biarea
132 m²
Tomtarea
1 281 m²
Byggår
2019
Driftkostnad
25 000 kr/år
Antal besök
7 421
Dagar på Hemnet
11

Sväng av motorvägen och kör in i Nääs slotts vackra gamla allé, redan när du kör över den välvda bron i passagen över sjön Sävelången har dagens stress försvunnit ur kroppen. I den vackraste av omgivningar går vägen till ditt lugnt belägna hem.

Naturskönt beläget ligger denna karaktärsfulla bostad som tidigare var en ladugård men som nu är en fullt modernt inredd bostad. Logen på övre plan finns bevarad och är idag en fantastisk plats för midsommarfirande och annat trevligt. Här uppe är det oisolerat, el finns och det är förberett för vatten och avlopp.

Vardagsrum och kök i öppen planlösning med stora fönster och dörrar till altanen med utsikt över ängarna. Köket är utrustat med induktionsspis, mikro, ugn, kyl/frys - allt från 2019. Det finns fyra mysiga sovrum och ett badrum med dusch och tvättmaskin. Det är även förberett för ytterligare ett badrum i förrådet som nås ifrån hallen i anslutning till entrén.

Torpet, till vilket ladan tidigare hörde är även det till salu. Se mer i annonsen för Ubbaredsvägen 16.

Stor härlig tomt med gamla karaktärsfulla träd och stengärdsgårdar. Till bad i Sävelången är det bara en kort promenad på 400 meter över ängarna och vid sjöns finns en trevlig grillplats. Ett idylliskt boende med bra pendlingsavstånd till både Göteborg och Alingsås.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lerum

Kontakta mäklaren

Michaela Vidén

Bjurfors Lerum
Mäklare Michaela Vidén, Bjurfors Lerum
0766-487999