Fole Stora Ryftes 710

Fole - Mellersta Gotland, Gotlands kommun Se på karta

3 950 000 kr

4 250 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
105 m²
Biarea
52 m²
Tomtarea
5 400 m²
Byggår
1875
Driftkostnad
41 040 kr/år

Två bostadshus i lantligt läge med pool och ekonomibyggnader. Bostadshuset är modernt inrett i ljusa harmonierande färger och vackra trägolv. Vardagsrum i fil med kamin och fint kök med vit skåpinredning som bryts av med svarta bänkskivor. Två sovrum på övervåningen samt helkaklat badrum. Även i källaren finns ett badrum som nyligen renoverats med kakel, klinker, bubbelbadkar och dubbla tvättställ. Stor grönskande trädgård med dignande fruktträd och bärbuskar väl insynsskyddad bakom grönskande ridå. Uppvärmd pool omgärdad av stort trädäck svalkar i sommarvärmen. Här finns plats för egen odling med bevattning på flera ställen i trädgården.

Trevligt vinterbonat annex som hyser släkt och vänner eller så hyr man ut och får bra hyresintäkter. Annexet består av två rum och kök med helkaklat duschrum. Avdelat med häck mot bostadshuset så man får en egen trädgårdsdel med uteplats till annexet.

Äldre lada med goda förvaringsutrymmen eller plats för verkstad. Inom närområdet finns affär, skola och gårdsförsäljning och in till Visby är det ca två mil.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Visby

Kontakta mäklaren

Håkan Ericsson

Mäklarhuset Visby
Mäklare Håkan Ericsson, Mäklarhuset Visby
0498292974
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas