Vistmansvägen 2A

Forshaga, Forshaga kommun Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
113 m²
Biarea
3 m²
Tomtarea
661 m²
Byggår
2023
Driftkostnad
25 000 kr/år

Varmt välkomna hem till detta nyproducerade parhus om 113 kvm beläget på höjd i underbart läge. Här erbjuds ett bekvämt boende med låg driftskostnad och energieffektivt värmesystem. Huset kommer vara nyckelfärdigt och stå redo för sina första ägare. Bostaden fördelas på 4 rum varav 3 sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt två helkaklade våtutrymmen. På entréplan har vi badrum, kök, klädkammare och tilltaget vardagsrum. Klädkammaren är valbart alternativ och går även att bytas ut mot ett extra sovrum på entréplan för den som önskar. Hela entréplan är uppvärmt via golvvärme (frånluftsvärmepump). Övre plan består av tre stycken sovrum och ett badrum. Blivande köpare kommer kunna vara med och påverka både materialval och design i badrum och kök.
Från Vistmansvägen är det ca. 5 minuters bilfärd till centrala Forshaga med all tänkbart serviceutbud. 15 min till Bergvik köpcentrum och ca 20 min till Karlstad centrum. Goda kommunikationsmöjligheter med buss från hållplats en kort promenad bort som tar dig till Forshaga och Karlstad centrum.

Önskar du att även få en uteplats, altan, garage, carport eller andra tillval så finns alla möjligheter!
Bifogade bilder är exempelbilder från tidigare färdigställda parhus som D&R Konsult har färdigställt på samma område (Visterud).

___________________________________________________

För information om kommande försäljningar i området och bolaget som bygger Se: Fakta om Vistmansvägen 4As ---> "Bostaden" ---> "Beskrivning".

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad

Kontakta mäklaren

Robin Sundell

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
Mäklare Robin Sundell , Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad

Visningstider

  • 11
    dec
    Mån 11 dec kl. 17:00–17:30
    Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.