Björkstigen 7

Forshaga Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
139,2 m²
Tomtarea
747 m²
Byggår
2019
Driftkostnad
30 100 kr/år

Här bor ni i en nyproducerad villa i två plan om 139 kvm med tillhörande garage. Björkstigen ligger i etager vilket skapar ett naturligt insynsskydd runt tomten. Vitmålad liggande träpanel, djupa spröjsade fönsterpartier och ett stort trädäck som sträcker sig från öst till väst och omger husets båda långsidor samt ena gaveln. I hela entréplan ligger en komfortabel golvvärme, vattenburen. Tre rymliga sovrum på övervåningen för familjen där masterbedroom är hela 15 kvm och med egen klädkammare.

Modernt kök med vita frästa luckor, mjukstängande lådor och stänkskydd i grått mellan över- och underskåp med detaljer som svarta uttag. Genomtänkt kök med ljusinsläpp från flera fönster och utgång till altanen där lämpligen middagen avnjuts. Gott om belysning ges från innertakets infällda dimbara spotlights. Groventré i anslutning till köket vilket underlättar när man kommer hem med de tunga matkassarna. I Groventrén finns tvättmaskin, torktumlare och tvättho för vardagsbestyren.

Stort allrum/vardagsrum med fönster från golv som släpper in gott om ljus från två väderstreck. Homogent parkettgolv tillsammans med vitmålade väggar. Här möbleras med fördel både matgrupp och favoritsoffan vid tv-hörnan. Tilltaget med eluttag och nätverksuttag minimerar sladdragningen.

Två helkaklade badrum, ett på vardera plan och båda med komfortabel golvvärme. I båda är de stilrena transparenta duschväggar, takdusch och slang, kakel och klinker samt infällda dimbara spotlights i innertaken. I badrummet på övervåningen finns både dusch och badkar.

I husets fönstersmygar sitter stämningsbelysning från små spotlights. Fasadbelysning på hus och garage styr med skymningsrelä. Både i hus och garage sitter osb-skivor och gips viket underlättar vid upphängning av tavlor, hyllor etc.

På Björkstigen i Forshaga bor du i ett lugnt villaområde med endast någon minuts promenad ner till Forshaga centrum. Från centrum går täta bussförbindelser till Karlstad. Forshaga erbjuder, för den friluftsintresserade, Forshaga akademin men sina olika gymnasium- och yrkesutbildningar. Någon kilometer bort ligger SISU-gården som är en motionsanläggning med elljusspår, omklädningsrum, dusch och bastu.

Enligt nuvarande regel befriat från fastighetsavgift i 15 år framåt. Planritning i original och övrig dokumentation kring huset finns att få på begäran.

Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling