Älvåsgatan 6

Forssa, Borlänge kommun Se på karta

1 695 000 kr

1 895 000 kr -11 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
90 m²
Biarea
11 m²
Tomtarea
554 m²
Byggår
1909
Energiklass
D
Driftkostnad
32 817 kr/år

NYTT PRIS!

Längs den lugna återvändsgatan och endast ca 200 meter från den populära Älvrundan kring Dalälven så ligger Älvåsgatan 6. Ett äldre trähus som de senaste åren renoverats för att skapa ett gemytligt hem till familjen som bor här idag. Nu har planerna ändrats när flytten går söder ut i landet. Med andra ord så har du och din familj chansen att flytta hit istället!

Bostaden är ca 101 kvadratmeter totalt och erbjuder idag 3 sovrum, ett kök med separat matrum och ett vardagsrum. Badrummet är litet och i behov av renovering. Tanken var att bygga ett nytt större i hallen och göra om den charmiga farstukvisten till en rymlig entré.

På tomten finns även en uthuslänga som behöver kärlek. Den erbjuder goda förvaringsmöjligheter samt garageplats. I övrigt så är tomten lummig, grön och ger utrymme till både lek och umgänge.

Längst ner på gatan finns en stig som leder till det naturskyddade området kring älven. Dessutom är det otroligt nära till Forssa Centrum med mataffär, restauranger och kommunikationer runt knuten. För den fotbollsintresserade så finns med en lätt promenad den anrika arenan Domnarvsvallen. På Gammelgården njuter du njuta av ännu anrikare miljö och goda bakverk på det mysiga lilla caféet. Där hålls det även diverse olika aktiviteter under sommaren.

För er med barn så ligger det flera förskolor samt grundskola i närheten och hela området är väldigt attraktivt för barnfamiljer. Älvåsgatan är en gata med härliga grannar och en mysig bykänsla.

Anmäl dig till visning redan nu för Älvåsgatan 6 är värd ett besök. Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Kontakta mäklaren

Mikael Björklund

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Mäklare Mikael Björklund, Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
0703152815