Fråstorpsvägen 2

Fråstorp, Stenungsunds kommun Se på karta

5 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
132 m²
Biarea
6 m²
Tomtarea
929 m²
Byggår
2002
Driftkostnad
42 100 kr/år

Läge att förverkliga drömmen om att bo lantligt men fortfarande i ett charmigt område? Denna 1,5 plansvilla uppförd 2002 har naturen in på husknuten och låter dig komma hem till såväl charmiga som väldisponerade kvadratmeter.

Entréplanet blir ert sociala plan, med gott om sällskapsytor. Här lagar ni maten från köksön samtidigt som ni socialiserar med gästerna. Från altanen kanske ni avnjuter middagen i kvällssolen samtidigt som ni blickar ut över de grönskande ängarna. Kaffet intas med fördel i uterummet där ni kan kura långt in på kvällarna. De tre sovrummen på övre plan är rejält tilltagna och erbjuder även de härliga vyer över landskapet. Badrum hittar ni såväl i entréplanet som på övre plan.
Stor härlig trädgårdstomt med fruktträd och stor gräsmatta. Vi toppar med utespa och ett härligt uterum. Era barn kommer att ha allt roligt de kan behöva på nära avstånd, såsom kompisar, lekplatser, idrottsklubbar, förskolor och skolor.
Norumsholme erbjuder salta bad på promenadavstånd och till bussen som tar er till Göteborg på 40 min är det ett par minuter att gå.
Välkomna på visning av denna pärla!

Läs mer hos mäklaren
Strandvägens Mäkleri

Kontakta mäklaren

Sandra Nordenstam

Strandvägens Mäkleri
Mäklare Sandra Nordenstam, Strandvägens Mäkleri
070-352 18 94