Byvägen 41

Frösön, Östersunds kommun Se på karta

5 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
155 m²
Biarea
68 m²
Tomtarea
661 m²
Byggår
1984
Driftkostnad
40 524 kr/år

Välkomna till eftertraktad adress på Byvägen. Här bor ni på första parkett med ett av Frösöns mest storslagna lägen och denna välplanerade villa i etage där ni från tre av våningsplanen erbjuds en magnifik utsikt över Storsjön och Östersunds stad med vackra och berömda Rådhuset i blickfånget. För er som uppskattar ett privat, ogenerat läge där ni en kort promenad bort finner stadens puls och serviceutbud och samtidigt har Gustavsbergsbackens utförsåkning och längdspår på Östberget i princip runt knuten är läget verkligen optimalt och begreppet vardagslyx är ingen överdrift.

Villan som välkomnar er via den underbart ljusa och välplanerade hallen passar utmärkt för familjen med sina dubbla badrum där duschar, badkar och bastu tillfredsställer alla familjemedlemmars olika önskemål och humör. Här är sovrummen smart utfördelade på två av planen och i souterrängplanet finner ni det perfekta tonårshänget med ett sovrum och ett stort allrum som passar perfekt som tv-rum, biorum eller spelrum. Sällskapsytorna är väl tilltagna och här är den värmande brasan ständigt i centrum på två av våningsplanen. Uteplatser där de båda balkongerna och en altan är inglasade finner ni för de flesta väder och tillfällen och en insynsskyddad tomt som är härligt grönskande, lummig och lättskött.

I denna modernt utrustade villa bor ni mycket bekvämt och för låga driftskostnader och trivsam innemiljö finner ni fjärrvärme, FTX ventilation samt fiber och självklart har bilen sin plats i isolerat, uppvärmt garage med fjärrstyrd port.

Här bor ni med friluftsområden runt knuten och dessutom mycket barnvänligt med förskola och skola inom bekvämt avstånd och kort promenad-, cykelavstånd samt bussförbindelser in till centrala Östersund. Livsmedelsbutik i området som är perfekt belägen på väg in till Östersunds centrum och Frösöberget intill erbjuds möjlighet till såväl längdskidåkning som alpin skidåkning i princip mitt i stan, verklig Östersundslyx när Vinterstaden är som bäst.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Östersund

Kontakta mäklaren

Fredrik Berglund

Bjurfors Östersund
Mäklare Fredrik Berglund, Bjurfors Östersund
0725299300