Gästabudsvägen 2

Fullersta, Huddinge kommun Se på karta

8 000 000 kr

8 495 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
147 m²
Biarea
4 m²
Tomtarea
904 m²
Byggår
1962
Driftkostnad
38 306 kr/år

ACCEPTERAT PRIS!

Enplanshus i populära Fullersta som har totalrenoverats med stilrena materialval av nuvarande ägare.

Disponerat på ett plan erbjuds en genomtänkt planlösning med hela fyra sovrum, ett badrum , en toalett samt tvättstuga med tillhörande förråd. Kök och vardagsrum ligger i öppen, luftig planlösning och skapar naturliga sällskapsytor. Med ett optimalt solläge har man under dagen solen längs det trädäck som sträcker sig runt stora delar huset med flertalet olika vistelseplatser, både under bar himmel och skyddat av tak.

Från vardagsrummet finns utgång till det stora trädäcket och skapar en samhörighet mellan inomhus och utomhusmiljön som bjuder in till trevliga middagar och grillkvällar. Från köket kliver man direkt ut till pergolan som förlänger användningsområdet för utomhusmiljön.

I anslutning till master bedroom finner du en generös walk in closet där det finns gott om förvaring samt utgång till trädäcket. På baksidan finns även en förrådsbyggnad som kan användas till redskapsbod eller övrig förvaring. Resterande sovrum ligger praktiskt beläget i en egen del av bostaden som dessutom har en utgång till trädäcket precis utanför. Badrum och tvättstuga finns praktiskt och lättillgängligt beläget i mitten av bostaden. Toaletten återfinns i hallen.

En alldeles lagom stor, plan och välskött tomt med insynsskyddande häck. Alla möjligheter finns för den med gröna fingrar att anordna trädgårdsland, blomrabatter och egna smultronställen.

Villan är belägen i populära och barnvänliga Fullersta nära populära Källbrinksskolan samt flertal förskolor i närområdet. Goda kommunikationer med närmsta busshållsplats Rosendalsgården ca 200 m från huset. Fantastiska strövområden ligger runt hörnet och med sin närhet till såväl bra kommunikationer, affärer och skolor har sannerligen Gästabudsvägen 2 ett läge som skapar perfekta förutsättningar få att få livspusslet att gå ihop.

Varmt välkomna till denna unika chans att förvärva detta drömhus som förädlats väl!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Huddinge

Kontakta mäklaren

Linus Ottosson-Hahne

Mäklarhuset Huddinge
Mäklare Linus  Ottosson-Hahne, Mäklarhuset Huddinge
0720503902
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas