Kommande

Byvägen 18

Gällstad, Ulricehamns kommun Se på karta

1 100 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
119 m²
Biarea
115 m²
Tomtarea
1 983 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1959
Energiklass
C
Driftkostnad
26 736 kr/år
Kommande

Kommande försäljning - möjlighet till tillträde under april/maj 2022

Vi har förmånen att få presentera denna mycket trevliga fastighet som är belägen i utkanten av Rånnavägs samhälle. På ett fullkomligt underbart och naturskönt läge ligger denna villa, inbäddad i en grönskande trädgård som skötts närmast pedantiskt. Nuvarande ägare byggde huset 1959 och har sedan dess vårdat det både ömt och noggrant. Nu är det dags för nästa ägare att ta över få skörda frukten från trädgårdens alla bärbuskar och grönsaksland...

Bostaden är om 119 m², fördelat på 1,5 våningsplan med källare. Här finns ett stort kök med ett mysigt burspråk, ett fint vardagsrum i fil med charmig fiskbensparkett samt flertalet sovrum. Källaren erbjuder bland annat massvis av förvaringsmöjligheter, en bastu och ett inbyggt garage. Vidbyggt på husets gavel återfinns ytterligare ett vidbyggt garage samt ett mycket härligt inglasat uterum med en stämningshöjande eldstad. En bergvärmepump skapar effektiv uppvärmning och fiber finns installerat.

Rånnaväg är ett lugnt och barnvänligt samhälle beläget strax utanför Gällstad, där det bland annat finns förskolor, skola (årskurs 1-6), en välsorterad ICA-butik samt flertalet olika klädbutiker med mängder av varumärken. Här bor du naturnära med närhet till fina promenadstråk och härliga, svalkande bad i Rånnavägssjön. Det är även smidigt pendlingsavstånd till Ulricehamn, som erbjuder all tänkbar service. Med bil eller buss tar du dig även snabbt och smidigt till större städer som Borås, Tranemo eller Jönköping.

Detta är en kommande försäljning, men lämna gärna dina kontaktuppgifter redan idag så håller vi dig uppdaterad. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan här på annonsen eller genom att ta kontakt med Ida Söderberg på 0321 – 530 777 eller via mejl: [email protected] Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn

Kontakta mäklaren

Ida Söderberg

Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn
Mäklare Ida Söderberg, Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn
0321-530777

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.