Sjättenovembervägen 236

Gamla Älvsjö, Stockholm Karta & restider

5 500 000 kr

5 995 000 kr -8%

VillaVilla

Trevligt hus med friköpt tomt på populär gata precis på gränsen mellan Långbro/Gamla Älvsjö. Husets placering på fastigheten är optimal med merparten av trädgården i soligt syd- och västerläge som ger solchans större delen av dagen och kvällen. Här finns plats för det stora sällskapet på uteplatsen och fina ytor för lek och spring på den plana gräsmattan. Lummigt och väldigt trivsamt på alla sätt och vis! På framsidan intill garaget finns en uppfart som ger plats åt bilen.

Mycket praktiskt och välplanerat med 113 kvm boarea och tillhörande förråd om 15 kvm samt garage. Allt i ett och samma plan! Fina sociala ytor i vardagsrum och matsal samt hela fyra sovrum vilket gör att huset passar för den lilla såväl som för den stora familjen. Här finns utvecklingspotential och goda möjligheter att sätta sin egen prägel. Mycket fina grundförutsättningar för att skapa sin drömbostad!

Fastigheten har ett bra läge i villaidyllen med närhet till flertalet skolor, förskolor, service, kommunikationer och natursköna Långbro Park med sitt populära värdshus. För den som inte använder bilen är det bara ett stenkast till busshållplatser som tar dig till anslutande tunnelbana eller pendeltåg. Från Älvsjö station går pendeltåget till city på 10 min. För den som gillar friluftsliv och träning finns Älvsjöskogens naturreservat och för ett svalkande dopp den välbesökta badplatsen vid Långsjön.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
113 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
640 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
31 376 kr/år
Byggår
1971
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Sjättenovembervägen 236 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 500 000 kr
Driftkostnad
31 376 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

8 819
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 28 dagar sedan, den 19 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips