Källbokroken 1A

Gamla Gottsunda, Uppsala Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
189 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
784 m²
Byggår
1945
Driftkostnad
48 882 kr/år
Antal besök
2 418
Dagar på Hemnet
4

På lugn återvändsgata finner ni denna fastighet med många möjligheter! På tomten finns två bostadshus - ett hus som byggdes i början av 1900-talet och ytterligare ett hus som byggdes på 40-talet och som tidigare verkade som affär i området. Idag är båda husen inredda som bostäder vilket ger möjligheter till både generationsboende, företagande eller som en extra inkomst i uthyrningssyfte.

Ursprungshuset har byggts ut i omgångar och har en boarea om ca 142 m². Här finner ni en väl tilltagen hall med förvaring i flera garderober, ett stort kök med gott om förvaring och matplats för 8 personer. Vidare finner ni ett vardagsrum med vacker kakelugn (ej i funktion) och musikrum intill samt wc med tvättstuga. Övre plan erbjuder ett allrum, ett badrum, ett sovrum och två sovkabysser. För den som behöver ytterligare ett sovrum finns möjlighet att göra om musikrummet till ytterligare ett sovrum. I anslutning till huset finns ett vidbyggt garage som nås via hallen.

Den före detta butiken om ca 47 kvm har ett vidbyggt inglasat uterum som nås från utsidan. Inne i huset finns ett rum, ett kök med originalinredning bevarad, en bastu och ett badrum. Det finns även en balkong som vetter mot gatan.

Tomten har flera perenna växter och buskar, en rundad rabatt i marksten samt ett berg framför syren- och schersminbuskarna med en naturlig grillplats. Sommartid skyddar syren- och schersminbuskar insyn från gatan.

Gamla Gottsunda är ett litet villaområde med Hågadalen som närmaste granne. Goda kommunikationer med buss längs med Vårdsätravägen och fina snabbcykelbanor in till Uppsala. All tänkbar service finner du i Gottsunda Centrum med bl a mataffärer, restauranger, systembolag, vårdcentral, BVC, folktandvård, bibliotek och simhall. I närområdet finns flera skolor och de närmaste skolorna är Bäcklösaskolan, Malmaskolan, Valsätraskolan, Gottsundaskolan, Liten Lär och Växthusets skola. Utöver naturreservatet Hågadalen finns vackra promenadstråk längs med Vårdsätra och Lurbo ridklubb, Gottsundagipen med kolonilotter och BMX samt Brukshundsklubben för den hundintresserade.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala

Kontakta mäklaren

Katarina Wiksell

Mäklarhuset Uppsala
Mäklare Katarina Wiksell, Mäklarhuset Uppsala
0701912181

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 7
    mar
    Sön 7 mar
    Välkommen på visning – för tider,mer info och anmälan gå till Mäklarhusets sida
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.