Per-Eriksgatan 19

Gamla Hjärsta, Örebro Karta & restider

3 695 000 kr
VillaVilla

På lugn och barnvänlig gata i Gamla Hjärsta finns denna familjevilla till salu. Välkomna till Per-Eriksgatan 19! Här bor du med gott om plats för hela familjen i ett populärt och centrumnära bostadsområde. På entréplan finns trevliga sällskapsytor i form av ett stort vardagsrum med utgång till en inglasad altan samt ett rymligt kök. En trappa upp på övervåningen finns tre sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Här finns också ett helkaklat badrum! Från övervåningen går en trappa upp till vinden där det finns möjlighet att bygga ut med fler sovrum. Husets källarplan inrymmer en praktisk tvättstuga, snickarbod samt bra förvaringsmöjligheter. Markiser finns på alla fönster. På husets baksida finner ni en privat och mycket charmig, lummig och grönskande trädgård med fina fruktträd. På tomten står även ett uthus som idag används för förvaring men kan även nyttjas som garage.

I närområdet finns förskola, skola, sporthall, matbutik och pizzeria. Närhet till busshållplats samt smidig anslutning till E18/E20 för bra pendlingsmöjligheter. Till Örebro centrum tar du dig med cykel på ca 7 minuter eller till fots på ca 20 minuter för att kunna nyttja ett brett utbud av restauranger, shopping och nöjen!
Välkomna att anmäla ert intresse till Andreas Rutqvist på Bjurfors redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
148 m²
Biarea
92 m²
Tomtarea
920 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
56 389 kr/år
Byggår
1920
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Per-Eriksgatan 19 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 695 000 kr
Driftkostnad
56 389 kr/år

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

5 278
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 19 dagar sedan, den 28 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips