Tysslingevägen

Garphyttan, Örebro Se på karta

3 345 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
122 m²

ENDAST TVÅ PARHUS KVAR I ETAPP 2 - TOMT 6 & 7 TILL SALU!

Bjurfors Örebro presenterar tillsammans med A-HUS nu ytterligare ett spännande bostadsprojekt! Nu finns chansen att förvärva friköpta, välbyggda och nyckelfärdiga parhus med hög standard i natursköna och expansiva Garphyttan. Välkomna att föranmäla ert intresse redan idag! Inflyttning av etapp 2 beräknas till Q4 2021 där 4 av 6 bostäder redan är sålda!

Här kommer 12 friköpta bostäder fördelade på 5 parhus samt 2 friliggande hus att uppföras med en välplanerad och väldisponerad planlösning. Parhusen kommer att vara av modellen Almby men möjlighet finns att välja annan husmodell på tomt 9 och 12. Entréplan som erbjuder härliga sociala ytor med ett väl tilltaget vardagsrum med stora fönsterpartier och ett modernt kvalitétskök från Marbodal med vitvaror från Siemens. Här finns också ett helkaklat badrum samt ett separat och praktiskt klädvårdsrum. En trappa upp på övervåningen finns ytterligare ett allrum, tre rymliga sovrum samt ett helkaklat badrum. Genomgående hög standard i hela huset med ekparkettgolv och målade väggar.

På husets framsida kommer det finnas plats att parkera bilen i den tillhörande carporten med separat förrådsdel. Husen överlåts med grovplanerad tomt med grusade gångar samt en trätrall på 28 kvm. Här är det bara att flytta in och njuta av ett enkelt villaliv!

I Garphyttan kommer ni att bo i ett trivsamt och familjärt område med närhet till fin natur med både Storstenshöjden, Kilsbergen och Ånnaboda inom bekvämt avstånd. I närområdet finns allt ni behöver för en smidig vardag - mataffär, förskola och skola, idrottsplats samt busshållplats med smidig anslutning till Örebro.

PRISLISTA:

ETAPP 1

Tomt 1: SÅLD
Tomt 2: SÅLD
Tomt 3: SÅLD
Tomt 4: SÅLD
Tomt 10: SÅLD
Tomt 11: SÅLD

ETAPP 2
Tomt 5: SÅLD
Tomt 6: TILL SALU - 3 345 000:-
Tomt 7: TILL SALU - 3 345 000:-
Tomt 8: SÅLD
Tomt 9: SÅLD
Tomt 12: SÅLD

Kontakta mäklaren för prisspecifikation och översikt över materialvalen.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro