Kommande

Åsvägen 9

Gåsholmen - Björbo, Gagnefs kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130 m²
Biarea
11 m²
Tomtarea
4 495 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
31 122 kr/år
Kommande

I Björbo längs den slingrande byvägen upp mot Mejdåsen, närmare bestämt byn Gåsholmen, ligger villorna pittoreskt huller om buller. Här erbjuds strax en vacker och mycket välskött Dalagård. Under september är visningarna planerade av denna pärla. Anmäl ert intresse redan nu för att inte missa denna chans.

Bostadshuset ligger på höjden med utsikt över byn från flera av husets fönster, samtidigt privat läge intill skogen med det röda pinnstaketet och fina grindstolpar som ramar in tomten. I huset erbjuds en familjevilla med många välbevarade detaljer från byggåret 1905. Vad sägs om vedspis i köket, kakelugnar och fin pärlspont i tak och knarrande golv? Stor, faluröd uthuslänga i vinkel som inrymmer bland annat loge, snickarbod, vedbod, garage och stora förrådsutrymmen. Detta är en dröm för den som har behov av att inrymma alla sina prylar, ställa iordning och ha fest på sin egen loge. Eller kanske du drömt om djur på egen gård, precis som det varit här en gång i tiden. Möjligheterna med den här gården, tomten och uthusen är många. Lägg även till den äldre smedjan som flyttades och sattes upp på nytt så sent som 2000-talet där den står idag och inrymmer praktisk förvaring. Dessutom finns ett fint härbre. Allt inringat av en vackert prunkande trädgård med blommor och växter i långa rader. Här ser man att ett stort intresse funnits och framförallt väldigt gröna fingrar. Från Mejdåsens höjd slingrar sig dessutom en liten bäck genom tomten som porlar otroligt rofyllt medan man sitter på altanen invid huset.

Huset och gården måste upplevas på plats. Huset är Varudeklarerat vilket innebär att en besiktning av bostadshuset och protokollet finns tillgängligt på visningen.

Detta är en kommande försäljning i väntan på uppgifter från skatteverket ang bouppteckning. På grund av långa handläggningstider är försäljning planerad i september. Anmäl intresse redan nu för att få uppdatering om första visning.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef

Kontakta mäklaren

Karin Liss

Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
Mäklare Karin Liss, Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
+46768512040

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.