Fyrspannvägen 48

Gerrebacka, Göteborgs kommun Se på karta

6 350 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
121 m²
Tomtarea
639,6 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1996
Energiklass
D
Driftkostnad
51 651 kr/år

Äntligen har vi en villa till försäljning på Fyrspannvägen 48, försäljningarna på denna gatan har varit lätträknade genom åren och det är inte svårt att förstå varför man trivs här. Längst in på återvändsgatan finner vi denna enplans villa som erbjuder allt man kan önska sig. Både planlösningens utformning samt utomhusmiljön kring huset fullkomligt bjuder in till umgänge och detta är verkligen ett hus att trivas i. Här är det bara att flytta in och njuta av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, helkaklat badrum med jaccuzi, gästtoalett, tvättstuga samt fyra sovrum i bra storlek. Dessutom finns en vinterbonad gäststuga på tomten som passar perfekt för det äldsta barnet eller när gästerna kommer på besök.

Du möts direkt av ljus och rymd när du kliver in i huset, vilket också genomsyrar hela bostaden. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till umgänge och gör det möjligt att ha vänner och familj på besök utan att det blir trångt. Den öppna spisen ger rummet en extra mysfaktor. Trädgården med flera uteplatser gör det möjligt att njuta av solen under dygnets alla soltimmar. Dessutom finns ett härligt uterum som ger huset ett extra rum under stora delar av året. Carport med intilliggande förråd samt en stenlagd uppfart med plats för flertalet fordon gör att det alltid finns plats för att parkera bilen, för såväl familjen som för gästerna.

I Gerrebacka bor ni i ett barnvänligt och Bullerbynliknande område med naturen som granne och med snabbt pendlingsavstånd till centrala Göteborg.

Missa inte detta hus - kontakta fastighetsmäklaren för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen

Kontakta mäklaren

Alexandra Jacobsson

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Mäklare Alexandra Jacobsson, Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
+46708761627

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.