Östra Järnvägsgatan 58

Getinge, Halmstads kommun Se på karta

2 525 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
162 m²
Biarea
69 m²
Tomtarea
1 019 m²
Byggår
1958
Driftkostnad
29 747 kr/år
Antal besök
3 713
Dagar på Hemnet
11

Välkommen till Östra Järnvägsgatan 58 och Getinge. Här bor du lugnt och skönt i ett barnvänligt område. I detta boende med två plan och källare erbjuds en bra planlösning, genomgående fräsch interiör samt uppvärmning via nyare luft/vatten värmepump. Till boendet finns en stor uteplats i perfekt söderläge och utsikt över den lummiga trädgården.

Entréplan erbjuder en välkomnande hall med klinkers och tapetserade väggar, gäst wc, ett praktiskt arbetskök med gott om ljusinsläpp och förvaring, ett inbjudande vardagsrum med utgång till altan via stora skjutdörrspartier samt två sovrum. Det övre planet har ett rymligt allrum öppet till nock med synliga bjälkar, badrum med dusch samt två st sovrum. Källarplan erbjuder goda förvaringsmöjligheter och en stor tvättstuga.
Trädgården är lättskött med plats för lek och i anslutning till huset finns en grusad uppfart med plats för flera bilar. I Getinge har du nära till skolor, förskolor, matvarubutik, natur, badplats samt kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad

Kontakta mäklaren

Stojan Lukic

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
Mäklare Stojan Lukic, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
0704-761207