Nyproduktion

Hantverkaregatan 17

Getingen, Kalmar Se på karta

5 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
146 m²
Tomtarea
191 m²
Byggår
2021
Nyproduktion

Maximera boendet, minimera bekymren.

Detta projekt är indelat i två etapper:

Hantverkaregatan 3-13 ingår i etapp ett och har tillträde/inflyttning från och med juni 2021. - SLUTSÅLT!

Etapp 2 kommer nu inledas och består av Hantverkaregatan 15, 17 samt 19. Inflyttning för denna etapp är första kvartalet 2022.

Precis som många andra drömmer du kanske om att bo i ett fräscht och modernt hus i din stil med närhet till allt? Och precis som många andra önskar du kanske inte sköta en stor tomt, renovera tidsenligt på egen hand eller byta ut oljepannan direkt efter inflyttning? Då blir ett av dessa nio nybyggda radhus i centrala Kalmar svaret på dina önskningar! Husen är 146 kvm med en flexibel planlösning som ger möjlighet till hela 5 sovrum om man så skulle önska. Köket är modernt och effektivt med inbyggd kyl, frys och diskmaskin för ett sobert uttryck mot vardagsrummet. Det grå köket kontrasterar fint mot de ljusa askgolven och vita väggarna i resten av huset. Man kommer få möjligheten att göra tillval i kök och badrum om man så önskar i samråd med respektive leverantör. Övervåningen i huset är inredd med ett centralt allrum med härligt ljusinsläpp från bland annat hel glasdörr till den franska balkongen, badrum som även rymmer tvättmaskin och torktumlare, 3 riktigt bra sovrum och där föräldrasovrummet dessutom har lyxen av privat WC/dusch samt klädkammare i direkt anslutning.

Vattenburen golvvärme på både entréplan och övre plan via miljövänlig och effektiv fjärrvärme. Dessutom har varje hus en laddbox till elbil eller laddhybrid installerad vid uppfarten. Smidigt och hållbart!

Med uteplatser åt två håll ges det goda chanser för sol, lä och avskildhet.

Priserna i projektet är fasta och därmed slipper man den traditionella budgivningen. Vi tillämpar här "först till kvarn-principen" i försäljningsarbetet.

Glöm inte bort att nybyggda villor är befriade från kommunal fastighetsavgift i 15 år vilket ger en besparing på totalt över 125.000 kronor jämfört med om man köper en begagnad villa.

Välkommen att höra av er för mer information!

Läs mer om bostaden
Pontuz Löfgren AB