Nyproduktion

Båtsman Lobergs gata 12D

Glasberga Sjöstad, Södertälje Se på karta

5 090 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
283 m²
Nyproduktion

Mitt i Glasberga Sjöstad, endast ett stenkast från vattnet, ligger Glasberga Sjöterrass. Området präglas av byggnation av villor och radhus med närhet till både natur, bad, aktiviteter samt service. Här planerar Paradoumo att bygga 11 st friköpta bostäder, där husens arkitektur och färgsättning ska smälta in med den kringliggande bebyggelsen. Inledningsvis kommer 7 st rad- och parhus byggas, bestående av 5 rum och kök fördelade på en yta om 130 kvm. Övervåningen har tre sovrum och ett allrum som går att göra om till ytterligare ett sovrum. Golv i ekparkett med golvvärme i båda planen. Det kommer inte att finnas några carport/garage. Därefter kommer 6 st villor uppföras.

OM GLASBERGA SJÖSTAD
Glasberga Sjöstads omgivningar med åkrar, ängar och skogsområden ger området en vacker och attraktiv inramning. I området finns även en sjö som erbjuder både bad och fiske. Lekplats, bollplan, gång- och cykelvägar gör Glasberga lättillgängligt och familjevänligt. En helt ny temalekplats, där det även finns utegym, samt boulebana, ligger bara ett stenkast från husen som planeras. För att göra området extra tryggt och säkert tillämpas ”Lugna gatan-principen” i hela området, vilket innebär att gatu- och trafikmiljön anpassas för att ta hänsyn till gående och barn.

SERVICE
Bara någon minut från områdets infart finns nyöppnade ICA Maxi och Biltema. På andra sidan E4:an finns Morabergs handelsplats med ett stort utbud av service, butiker och restauranger.

30 MINUTER TILL STOCKHOLM CITY
Glasberga ligger i östra Södertälje. På 20 minuter reser du med pendeltåg från Östertälje till Stockholm. Med bil via E4:an tar resan knappt 30 minuter. Buss 759 går mellan Hovsjö Skola och Glasberga Sjöstad via Södertälje Centrum och Östertälje Station. Hållplatsen i Glasberga heter Carin Bååts gata.

CENTRUM
Till Södertälje Centrum tar det ca 5 minuter med bil. Här finns bland annat det mycket populära Tom Tits
Experiment, hotell, caféer, restauranger, gallerior och allt annat som en stadskärna kan erbjuda. Genom ett nystartat samarbetsprojekt med privata och offentliga aktörer har Södertälje kommun som mål att bli årets stadskärna 2019. Syftet är att utveckla stadskärnan så att den blir mer attraktiv och levande.

Snabbfakta
Försäljningsstart: Oktober 2020
Byggstart: Ej fastställd
Bostadstyp: Radhus och parhus

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Södertälje