Storgatan 96A

Gotland Se på karta

1 795 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
60 m²
Tomtarea
1 943 m²
Byggår
1876
Driftkostnad
21 640 kr/år
Antal besök
19 125
Dagar på Hemnet
23

Bostadshus med ett unikt och strandnära läge enbart 200 m från den vackra sandstranden i Slite. Här ges tillfälle att restaurera ett bostadshus med anor från 1800-talet. Flera vackra detaljer finns väl bevarade såsom äldre spegeldörrar, pardörrar och en äldre kakelugn. På den stora fastigheten finns också en äldre verkstad och en gäststuga.

På fastigheten finns en stuga på ofri grund som inte ingår i köpet. Det finns möjlighet att köpa stugan på ofri grund och arrenderätten, kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Slite ligger på nordöstra Gotland och är ett trevligt samhälle med ett brett serviceutbud. Här finns bland annat restauranger, butiker, mataffärer, vårdcentral och skola. Vidare är Slite också en vackert kustsamhälle med småbåtshamn, badstrand och till havs finner man Gotlands enda skärgård.

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Det innebär att säljaren friskriver sig från ansvar för fastighetens skick. Köparen kan därför inte rikta krav för eventuella fel och brister i fastigheten.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.