Odlingsvägen 2A

Gottsunda-gipen/Södra Gottsunda, Uppsala kommun Se på karta

7 490 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
178 m²
Tomtarea
1151 m²
Byggår
1999
Driftkostnad
38 097 kr/år
Antal besök
2 087
Dagar på Hemnet
2

Tillfälle att förvärva denna idylliskt belägna fastighet i attraktiva Södra Gottsunda. Här finner ni lugnet i naturskön miljö nära Mälaren, men ändå nära grannar och Uppsalas stadskärna.

Trivsam och luftig 2-plansvilla med renoverat kök i lantlig smakfull stil. Även ett rymligt sovrum/gästrum i markplan. Ljust rymligt vardagsrum med kakelugn och utgång till högt belägen solig altan i söderläge. Möjlighet att delas av för ytterligare sovrum. Badrum i varje plan med kakel och klinker samt golvvärme, varav ett är renoverat på senare tid. Övervåningen erbjuder två sovrum samt stort allrum och möjlighet att naturligt dela av ett stort sovrum för ytterligare rum.
Fiberansluten fastighet!

Lättskött rymlig kuperad tomt som erbjuder buskar, häckar, fruktträd och planteringar samt gräsytor med utrymme för spel och lek men också trevliga dagar på de rofyllda uteplatserna. Närheten till skog och det utmärkta läget i området gör tomten till en mysig oas. Till fastigheten hör även ett rymligt garage med förrådsdel bakom. Goda parkeringsmöjligheter framför garaget.

Som boende i Södra Gottsunda bor du nära skogsområden och naturreservat samt expansivt köpcentrum. Bra bussförbindelser till city och cykelbana hela vägen till centrum. Promenadavstånd till bad och bryggor i Vårdsätraviken.

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv

Kontakta mäklaren

Klas Winter

Widerlöv
Mäklare Klas Winter, Widerlöv
0709-310 311

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.