Granbergsdal 521

Granbergsdal, Karlskoga Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
95 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
4 800 m²
Byggår
1942
Driftkostnad
36 957 kr/år
Antal besök
5 624
Dagar på Hemnet
9

Vart välkomna till en helt fantastisk plats med ett läge och utsikt som saknar motstycke. Vid en tillsynes avskild plats genom skogspartier öppnar sig denna idyll upp där ni möts av den vackra Lersjön, likt en spegel framför era ögon. Här kan ni avnjuta er alldeles egna sjötomt med egen brygga, uteplatser i samtliga väderstreck och dessutom en välskött villa i mycket gott skick.

Fastigheten har vårdats och förädlats genom hela ägarnas nyttjandetid som de idag är bofasta permanent i. Villan har blivit ut, till och ombyggd i omgångar där inget har lämnats åt slumpen. Vidare har bland annat samtliga fönster ersatts, taket är utbytt samt kök och badrum har renoverats. Huset med en totalyta på ca 110kvm innefattar tre sovrum/kontor, tvättstuga, badrum försett med både bubbelbadkar samt dusch, gästtoalett samt ett tidigare uterum, som numera är ett rymligt allrum med stora fönsterpartier. Vardagsrummet har härliga ytor tillsammans med det ombonade köket. Här finns möjlighet att avnjuta många trivsamma måltider vid med vackra utsikten och knastret från både kamin samt vedspis. På tomten finns även ett vinterbonat gästhus med eget badrum och kök, perfekt för att bedriva egen verksamhet i eller husera långväga gäster.

Bostaden ligger i ett område med blandad bebyggelse där många är bosatta året runt, men även flertalet fritidsbostäder finns. Dessutom hittar ni mängder av kvalitéer runt om i området, såsom skidbana, sportfiskeområde för ädelfisk, vandringsled, badplats samt Granbergsdals skola. Karlskoga stadskärna är beläget ca 10 minuter bort och mataffär hittar ni 8 km i samma ritning. Vart välkomna att boka på er på huvudvisningen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 17
    jun
    Tor 17 jun kl. 15:00–17:00
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.