Kärrvägen 6

Grillby, Enköping Karta & restider

2 895 000 kr
VillaVilla

I natursköna Grillby finner du detta välplanerade hus. Huset erbjuder alla i familjen sin egen plats men har även gott om sällskapsutrymmen. Det karaktäriseras av stora fönster, rejäla sällskapsytor, vackra trägolv och en lummig tomt som angränsar mot allmänning.
Huset erbjuder en välkomnande hall, vardagsrum med stora fönster, ljust kök med gott om bänkytor och plats för flera gäster kring bordet, fyra sovrum, badrum, gäst-wc, allrum, två stora förråd med goda möjligheter att inreda till fler sovrum samt en praktisk tvättstuga.
Trädgården är lättskött med altan som är delvis under tak där man kan njuta av både sol och skugga. Här finns markiser och vindskydd som gör att man mer än gärna vistas utomhus. I trädgården finns både fruktträd, vindruvor, syren, lavendel, rosor, luktärtor, pioner, krusbär, svarta vinbär, jasmin, fläder och flera perenner som gör trädgården till en oas sommartid.
Här bor ni i en idyll för barnfamiljer belägen ca 15 min med bil från Enköping, 20 min till Bålsta och 45 min till Stockholm. I området kan barnen leka fritt med gång och cykelavstånd till skola, förskola, fotbollsplan, elljusspår med vacker natur men ändå med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Ett boende utöver det vanliga med ett stort mått av livskvalité!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
94 m²
Biarea
31 m²
Tomtarea
1 043 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
35 508 kr/år
Byggår
1965
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kärrvägen 6 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 895 000 kr
Driftkostnad
35 508 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

3 484
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 39 dagar sedan, den 8 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips