Tulpangatan 6

Grimmered, Göteborg Karta & restider

5 950 000 kr
VillaVilla

Trivsamt beläget på lugn återvändsgata med mycket bra läge i området ligger detta hus uppfört 1975.

På grönskande, uppvuxen trädgårdstomt med härliga ytor inramade av buskar, träd och staket bor ni i en trivsam i 1½-plans villa om155 kvm med tillhörande garage/förråd om nästan 40 kvm. Villan är idag fördelad på 5-6 rum och kök varav 3 sovrum, går att disponera om 6-7 rum med 4-5 sovrum för de som önskar.

Välkomnande möblerbar hall med enkel förvaring i hel garderobsvägg. Från hallen i vinkel nås vardagsrum kök, sovrum badrum, tvättstuga och trappa till övre plan. Luftigt vardagsrum med plats för större sittgrupp och intill finns avskild matsalsdel. Utgång till stensatt uteplats i söder från vardagsrummet. Kök i vitt, nytt 2008 med gott om förvaring, fina arbetsytor och alla maskiner även här har man enkel tillgång till den härliga, skyddade uteplatsen med underbar södersol. Större avskilt sovrum i inre delen av entréplanet. Platsbyggd garderobsmöbel kring sängplatsen. Utanför sovrummet ligger ett fräscht helkaklat badrum med skön värme under snyggt klinker, badkar med både massage och bubblor finns det här. Rymligt klädvårdsrum/tvättstuga som också fungerar som groventré intill badrummet.

Öppen trappa till övre plan.

På övervåning möts ni av tilltaget luftigt allrum öppet till nock. Skyddad balkong i söder nås från allrummet. Detta rum går att dela av för de som önskar ytterligare sovrum på detta plan. Innanför allrummet ligger två bra sovrum båda med fönster mot trädgården och utanför sovrummen finns badrum med duschplats och intill en bra klädkammare. Lucka till större förrådsvind finns det också.

Här bor ni med ett mycket bra läge i Grimmered i ett lugnt och väletablerat villaområde och bekvämt avstånd till förskolor, skolor och kommunikationer, Ruddalens och Påvelunds friluftsområde samt bra närservice på bekvämt avstånd.

Här finns alla förutsättningar att trivas!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
155 m²
Tomtarea
671 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
39 856 kr/år
Byggår
1975
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Tulpangatan 6 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 950 000 kr
Driftkostnad
39 856 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

7 670
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 33 dagar sedan, den 16 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips