Liljerydsgatan 6

Grimsås, Tranemo kommun Se på karta

1 050 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
121 m²
Biarea
83 m²
Tomtarea
1 164 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1962
Energiklass
D
Driftkostnad
54 904 kr/år

Varmt välkommen till Liljerydsgatan 6 och detta ombonade, väl omhändertagna hem som förvaltats av nuvarande ägare i hela 56 år. Inte undra på det! Här har man verkligen trivts.

Med ett centralt och barnvänligt läge i Grimsås hittar ni denna familjevänliga villan med en bostadsyta om 121+83 m² fördelat på tre våningsplan. Hemmet bjuder in till stora, luftiga rum med flera fönster i olika väderstreck som skänker rikligt med ljusinsläpp samt utmärkta förvaringslösningar. På entréplan erbjuds ett praktiskt kök, generösa sällskapsytor i vardagsrum med utgång till uterummet som garanterat kommer vara uppskattat! Här är det lika mysigt att sitta och njuta av härliga fikastunder eller grillkvällar med nära och kära som att blicka ut över regnet som droppar utanför. I övrigt finns på entréplanet två sovrum i praktiskt anslutning till badrummet. På hemmets andra våning nås ytterligare två bra sovrum och en mindre toalett. Källaren ger plats åt sedvanliga källarutrymmen såsom bland annat tvätt-och torkrum, pannrum där den effektiva bergvärmen är placerad, matkällare samt verkstads/hobbyrum och garagedel.

På utsidan väntar ännu ett garage som byggdes i början på 1980-talet och är ypperligt för er som gillar att spendera tid bland fordon och verktyg! Här är det nämligen både isolerat och uppvärmt plus att vatten och avlopp är indraget.

Här får man chansen att sätta sin prägel efter eget smak och tycke - Välkommen hem!

I Grimsås ligger det globalt framgångsrika kabeltillverkningsföretaget Nexans, som också är en av kommunens största arbetsgivare. Här finns massor av aktiviteter och ett starkt idrotts- och föreningsliv med många aktiva. Med ideella krafter i samverkan med kommunen har en ny mobil livsmedelsbutik öppnat. För den naturintresserade ger omgivningarna goda möjligheter till fiske, jakt, svamp-, bärplockning och skogspromenader. IKO Fritid's anläggning vid Fritidsstugan är ett fritidsområde som erbjuder många möjligheter för olika aktiviteter, t.ex. elljusspår, tennisbana, bangolf, boulebanor och beachvolleyplan på sommaren och på vinterhalvåret finns spolad skridskobana, preparerade skidspår och pulkabacke. Dessutom finns det en utomhusbassäng som håller öppet under sommaren i orten och skolan, årskurs 1-6, är restaurerad.

En bilresa på cirka 10 minuter tar er till Hestra tågstation med goda tågförbindelser. I Hestra ligger även Isaberg Mountain Resort med sina åtta skidliftar. När det inte vankas skidsäsong erbjuds andra aktivitet såsom mountainbike, rodel, hinderbana, höghöjdsbana m.m.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga

Kontakta mäklaren

Andréa Lidh

Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
Mäklare Andréa Lidh, Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
0325- 65 08 02