Björsgårdsvägen 2A

Grimsholmen, Falkenberg Karta & restider

11 000 000 kr
VillaVilla

Nu finns möjlighet att förvärva en exklusiv och påkostad villa med fantastisk utsikt över havet och Falkenberg, belägen på natursköna Grimsholmen! Med sina mäktiga glaspartier, enkla och rena linjer, sin vitputsade fasad och naturligt vacker liggande Cederträ skapas här en modern arkitektur, ritad av White Arkitekter där gränsen mellan ute och inne suddas ut. Arkitekten har tillsammans med ägaren skapat ett modernt rymligt hus med tydliga och enkla former som ger en stark känsla av tidlöshet och som tydligt leker med formerna ifrån den tidiga funktionalismen.

Här erbjuder vi en förstklassig villa byggd 2005 om ca 300 kvm totalyta fördelat på två plan med totalt 5 rum samt kök, designat med hög byggnadskvalité i varje detalj och smakfullt inrett med påkostade materialval. Genomgående vackra golv i portugisisk kalksten och valnötsparkett med vattenburen golvvärme i båda våningsplanen. Från entréplan nås balkongen som sträcker sig utmed hela husets bredd mot havet samt två härliga terrasser i vardera ände. Måltiderna tillagar du bekvämt i ditt exklusiva kök från Poggenpohl, här är bordet dukat och dom infällda spotlighterna är inställda på "middagsbelysning", vinet är hämtat från din egna vinkällare, njut utav en kväll i goda vänners lag, med en fantastisk utsikt över havet! Huset har ljusa färgval, öppna sällskapsytor, fyra sovrum och två påkostade badrum. Vardagsrummet i souterrängplan har en magnifik öppen spis som förenar de båda våningsplanen! Gott om bilparkering på två stenlagda uppfarter samt dubbelgarage.

Huset utnyttjades under många år som fritidsbostad men sedan 2014 bor ägaren permanent i huset. Området runt Grimsholmen är ett av Falkenbergs finaste med sin vackra, varierande natur. Det finns fina cykel-/och promenadvägar i såväl öppna landskap som skogsterräng. Ner till sandstranden går du på bara ett par minuter!

Ett hus som bör upplevas. Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
227 m²
Biarea
61 m²
Tomtarea
1 479 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
49 717 kr/år
Byggår
2005
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Björsgårdsvägen 2A och skaffa lånelöfte nu.

Pris
11 000 000 kr
Driftkostnad
49 717 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

33 354
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 227 dagar sedan, den 28 april 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips