Slipstigen 5

Grimsholmen, Falkenberg Karta & restider

2 890 000 kr
VillaVilla

Här erbjuds ett mycket trevligt boende med året-runt-standard på Slipstigen 5 som ligger på en återvändsgata utan störande biltrafik mitt i ett naturskönt område med endast några minuters promenad ner till stranden. Här glömmer man snabbt allt vad vardagsstress heter, det öppna landskapet vid Bobergs udde består av strandängar, ljunghed, klippor och tallskog. Bostadens läge är svårslaget, en bostad som passar utmärkt för både fritids/permanent boende och detta några kilometer söder om Falkenbergs stad med naturskyddsområden och fina strövområden precis utanför knuten. Det är heller inte långt till närmaste matbutik om det är så att kylen ekar tom, det tar ca 6 minuter med bilen.

Nuvarande ägare har ägt huset sedan 1976 och låtit en byggnadsfirma göra några tillbyggnader genom åren och huset är idag ca 110 kvm och har 5 rum varav 4 sovrum.
På den soliga tomten som är hela 1500 kvm bjuds det på fina möjligheter till lek och sociala aktiviteter och här ligger även ett fristående, isolerat gästhus och en redskapsbod. Enligt detaljplan är det en mycket generös byggrätt om hela 250 kvm, vilket kan vara lockande för den som önskar göra ytterligare ombyggnad av huset.


Grimsholmen är ett underbart fritidshusområde som erbjuder en mäktig naturupplevelse med närhet till både skog och vatten.
Så ni är välkomna av att själv komma hit och känna, njuta av läget och lugnet! Kanske är det ni som kan vistas här i sommar?

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
111 m²
Tomtarea
1 506 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
27 289 kr/år
Byggår
1964
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Slipstigen 5 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 890 000 kr
Driftkostnad
27 289 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

9 299
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 46 dagar sedan, den 9 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips