Björkbacken 4

Grödby, Nynäshamn Se på karta

3 495 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Biarea
45 m²
Tomtarea
1 765 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
43 200 kr/år

På grund av rådande situation bokar vi även privata visningar - Välkommen att ringa 070 799 30 55 för bokning

Toppenläge i Grödby - på förmodligen Grödbys högsta punkt ligger denna suterrängvilla och söker ny ägare. Nu är det inte direkt högt men läget ger fastigheten lugn, ljus och avskildhet.

Fiber.

En suterrängvilla bygg 1973 och som löpande underhållits med idag 3 sovrum, vardagsrum med utgång till både balkongen på entrésidan och det inglasade uterummet, Kök och matplats i öppen planlösning med vardagsrummet, badrum med klinker/kakel/bastu och en ytterligare gäst wc på suterrängvåningen samt wc/tvättstuga på övervåningen, stor gillestuga och rymlig entréhall, hobbyrum och stort kallskafferi .

I Sorundas lantliga idyll ligger Grödby, i ett mycket naturskönt område med massor av natur och många hästgårdar. Badsjö några km bort.

Ca 5 km med till Segeräng med pendeltågstation och förskola. Närmaste förskola är dock Fagervik med gångavstånd. Skolor ligger i Sunnerby/Spångbro. I Spångbro finns förutom skolor även matbutik, tankställe, vårdcentral, restaurang etc.

Badplats i närheten är Fagersjön eller grindsjön.

Stockholm (Globen) når du med bil på ca 40 min. Ca 15 min med bil till Tungelsta eller till Nynäshamn.

Buss 850 går mellan Grödby och pendeltågstationen i Segeräng. Grödby trafikeras annars av buss 848 (Västerhaninge-Grödby-Spångbo-Nynäshamn) och buss 858 (Grödby-Spångbo-Nynäshamn))

Nära skärgårdsstaden Nynäshamn med glassbodar och Gotlandsfärjan. Nynäshamn bjuder på både skärgårdsmiljö och lantlig idyll med livskvalité men samtidigt kan du relativt snabbt ta dig närmare Stockholm. Här finns det mesta inom service, stora matbutiker, shopping, sjukvård och i hamnen finns mysiga restauranger, rökeriet, fisk & skaldjur, och båttrafik. varför inte ta en tur ut i skärgården? Eller besöka det lokala bryggeriet?
Men Nynäshamn bjuder även lantbruksnatur och stora naturområden. Kanske vill du surfa ute vid Stenstrand (Torö)? eller bara bada vid en stilla insjö? eller lära dig rida?

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn