Snickeribacken 3

Grums Se på karta

5 600 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Tomtarea
992 m²
Byggår
2020

Varmt välkomna till sagolika Borgvik och dessa otroligt läckra arkitektritade Värmlandsgårdar. Nu ger vi er chansen att förvärva Snickeribacken 3 som börjar byggas under år 2020. Här erbjuds 3 sovrum, 2 WC/Bad, stort allrum, kök och tvättstuga. Enligt bifogad bild finns förslag på alternativ planlösning och för dig som är med i tid har du chansen att påverka bygget för att skräddarsy den bästa lösningen för just dig. Till ett reducerat pris.

Värmlandsgårdarna är arkitektritade och går i en typisk Värmlandsgårdsstil. Tomterna är belägna intill sjökanten och erbjuder både bad- och båtmöjligheter då gemensam brygga finns att nyttja. Till fastigheten ingår en båtplats på den gemensamma bryggan. Totalt kommer 7 stycken villor att byggas (varav 2 färdigställdes år 2020) med tillhörande dubbelgarage till varje villa. En gemensam vattenanläggning med sjövatten håller på att planeras. I det här projektet har ingenting lämnats åt slumpen vid planeringen utan det här projektet är något utöver det vanliga! Solen ligger dessutom precis rätt och ger tomterna solljus hela dagen!

Entreprenör för detta projekt är:
KEK bygg i Arvika och de som står för Arkitektur, bygg- och projektledning är: KLARA arkitekter i Karlstad.

O M R Å D E
Borgvik som är en otroligt vacker liten stad i Grums kommun har något alldeles extra att erbjuda. På sommaren lockas många turister hit för dess fina natur och populära restauranger Sliperiet och Kvarnen i Borgvik. Sommartid går även en båt precis intill Snickeribacken som går mellan Borgvik och Karlstad. Borgviksjön hänger dessutom ihop med Vänern och på vintertid erbjuds goda möjligheter för pimpelfiske.

A V S T Å N D
1,3 mil - Grums
3,7 mil - Kil
4 mil - Karlstad
5,5 mil - Arvika
15 mil - Örebro
18 mil - Oslo

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Agentur Fastighetsförmedling