Johanna Wolls väg 10

Gryet, Kävlinge kommun Se på karta

3 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
126 m²
Tomtarea
305 m²
Byggår
2008
Driftkostnad
26 150 kr/år

Nu har vi nöjet att erbjuda detta mycket smakfulla och moderna hem som präglas av stilrena materialval och optimal planlösning, beläget på ett mycket barnvänligt och trevlig läge. Huset uppfördes 2008 och erbjuder idag alla moderna bekvämligheter man kan önska sig.

Entréplan välkomnar med stora öppna umgängesytor där kök och vardagsrum har en öppen och social planlösning, här möts vi av ljusinsläpp från stora fönster ut mot trädgård och uteplats. Rummet ger utrymme för såväl soffgrupp som en generöst matplats, vilket också blir husets naturliga samlingspunkt i anslutning till köket. Köket har mycket att tycka om, snygg design, bra arbetsyta och god förvaring. På entréplan finns även ett stort sovrum, en fräsch tvättstuga med groventré samt ett snyggt helkaklat badrum.

Ovanvåningen ger utrymme för ytterligare tre rejäla sovrum av generös storlek. Här finns dessutom även ett stort helkaklat badrum med badkar.

Trädgården är lättskött och är belägen runt om huset med uteplatser i alla riktningar, solsäkert under hela dagen! Här följer ett stort trädäck runt huset samt en mindre gräsmatta som ger plats för både lek och planteringar! Till huset finns även en carport samt ett förråd.

På Gryet bor man i mycket lugnt och trivsamt område med vackra omgivningar av åkrar och fält. I närheten finns förskolor, skolor och service i centrum med butiker, vårdcentral och bibliotek. Den absoluta närheten till Kävlinge Station ger utmärkt pendlingsläge.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge

Kontakta mäklaren

Niclas Håkansson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge
Mäklare Niclas  Håkansson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kävlinge
0708575097