Ekholmsgatan 18

Gullvik, Malmö Se på karta

3 990 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
5 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
345 m²
Byggår
1982
Driftkostnad
28 700 kr/år
Antal besök
3 329
Dagar på Hemnet
7

Mitt bland grönskande smågator i lugna kvarter, bor ni här med med uppvuxen tomt i ett lika barnvänligt som bra geografiskt placerat hus.

Vi välkomnas av en ljus och stor hall med bra förvaring i en stor garderob med skjutdörrar. Vidare in i huset finner vi ett rymligt vardagsrum med stora fönster ut mot den uppvuxna trädgården och utgång till trädgården. Köket är stort med gott om arbetsyta och förvaring i både över och underskåp, även här finns en dörr ut till framsidan av huset. I köket finns gott om plats för ett stort matbord. En trappa upp finner vi tre rymliga sovrum, ett stort badrum och en mycket rymlig klädkammare som faktiskt skulle kunna göras om till kontor/gästrum om man vill det.

I lugna Gullvik är det lätt att trivas, här bor du lugnt men samtidigt på bekvämt avstånd från centrala Malmö. Området består till största del av villor men det finns även enstaka bostadsrättsradhus. Här finner du både hus från 1920-talet till helt nybyggda hus i modern stil.

Du har nära till både barnens förskolor/skolor samt en uppsjö av fritidsintressen inom gångavstånd. För shopping når vi ICA Maxi, Mobila, Jägersro köpcentrum, Emporia och Svågertorp på bara några minuter bort med bil och tack vare husets läge, når man snabbt farlederna på både inre och yttre ringvägen, vilket gör läget oerhört populärt. Gullvik är även perfekt att bo i för den som pendlar till Danmark, då man på bara några minuter är du ute på motorvägen för vidare färd över Öresundsbron.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.