Mauritz väg 33

Gunnarsbo, Mullsjö kommun Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
119 m²
Tomtarea
1 183 m²
Byggår
1977
Energiklass
E
Driftkostnad
35 464 kr/år

Varmt välkomna till Mauritz väg 33 - Här på en lugn återvändsgata på höjden möts ni av en ljus och trivsam enplansvilla belägen på en stor och plan trädgårdstomt i västerläge med en stor altan/innergård med pool i söderläge och charmigt uterum i västerläge.
Här erbjuds ni genomgående tilltalande ytskikt, öppna sällskapsytor med ett stort och vackert kök renoverat 2019 centralt placerat i huset. Vidare erbjuds ni en rymlig och välkomnande entré/hall med separat wc, lyxigt badrum renoverat 2020, fyra bra sovrum, rymlig klädkammare samt stort vardagsrum med utgång till inglasat uterum i västerläge och vacker täljstensbeklädd braskamin som avger härlig värme i och med den öppna planlösningen.
Men likaså är läget fint och inbäddat med baksida i västerläge med inbjudande kvällar med goda grillmiddagar. Bra parkeringslösningar med garageuppfart samt mycket förvaring i ett fd. garge där även vatten och avlopp är indraget.
Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till naturen, motionsslingor som görs till skidspår vintertid samt smidig gång- och cykelväg till Trollehöjdsskolan, Kronängsskolan samt Gunnarsboskolan utan att behöva korsa biltrafikerad väg.
Här bor ni med behändigt avstånd ner till Mullsjö med all dess serviceutbud samt bra kommunikationsmöjligheter med buss och tåg.
Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Kontakta mäklaren

Nicholas Palm

Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Mäklare Nicholas Palm, Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
+46708792298
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas