Äringsvägen 12

Gustavsfält, Halmstads kommun Se på karta

3 750 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Biarea
55 m²
Tomtarea
222 m²
Byggår
1959

Välkomna till Äringsvägen 12 i Gustavsfält, detta radhus erbjuder ett genomgående välskött hem och en bra planlösning samt moderna materialval i jordnära färger. Här bor ni med ett tilltalande centralt läge, lättskött och friköpt tomt och generösa boytor fördelat på tre plan.

Huset erbjuder på entréplan ett välplanerat kök i vitt med valnöts detaljer. Generösa sociala ytor finner ni i sällskapsrummet som enkelt går att möblera upp med matplats, soffgrupp, tv-möblemang och läshörna med fåtöljer och bord. Ett ljust och luftigt rum som förstärkts med fina materialval och spotlights i taket. Från vardagsrummet nås trädgården, här finns ett stort trädäck för utemöbler och en mindre gräsmatta framför.

På övre plan finns två likvärdiga sovrum och ett ordentligt allrum med inredd vind, här finns möjlighet till ett privat vardagsrum för familjen och kontor eller lekrum. Badrum med dusch finns även på övre plan.

Källaren erbjuder även där ett bra allrum för hobby eller hemmagym, bredvid finns ett svalt rum som med fördel går att ha som sovrum, badrum med dusch samt tvättstuga finns även här.

Fiber finns indraget via Halmstad Stadsnät.

Välkomna att boka in er för visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Halmstad

Kontakta mäklaren

Lill Fornius

Mäklarringen Halmstad
Mäklare Lill Fornius, Mäklarringen Halmstad
0735-377 377