Lundgatan 90

Habo, Habo kommun Se på karta

3 695 000 kr

3 900 000 kr -5 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
855 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
31 688 kr/år

Hjärtligt välkommen till denna gedigna enplansvilla i populära Habo. Bekvämt och bekymmersfritt boende med allt i ett plan! Villan är i genomgående bra skick och erbjuder en tilltalande planlösning med klassiska materialval. Genomgående parkettgolv i ek och ljusa väggar, vilket ger en bra bas att inreda efter.

Bäst av allt är den fria och insynsskyddade baksidan som vetter mot sydväst. En egen oas mitt i centrala Habo! Njut av altanen och blicka ut över den lummiga och mycket välvårdade trädgården, allt för bästa trivsel och avkoppling!

En gedigen och bra bostad med nyare yttertak, treglasfönster och en underhållsfri fasad. Fiber är installerat och automowern tar givetvis hand om gräsmattan. På tomten finns även ett rymligt garage och ytterligare parkeringsmöjligheter. Trivsam gata och goda grannar får man på köpet!

Villan är belägen på ett lugnt område med närhet till både grönområde och en större lekplats. Med gångavstånd nås både centrala Habo, Alléskolan och goda kommunikationsmöjligheter till Jönköping.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Habo

Kontakta mäklaren

Evelyn Daniel

Fastighetsbyrån Habo
Mäklare Evelyn Daniel, Fastighetsbyrån Habo
0720-19 19 11

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas