Abbotvägen 30

Håbo Se på karta

5 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
156 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
1 264 m²
Byggår
2005
Driftkostnad
44 800 kr/år

I natursköna Skokloster finner du detta påkostade hus i mycket gott skick från 2005. Huset bör passa såväl ung som gammal där allt ligger på samma plan men ändå erbjuder alla i familjen sin egen plats men har även gott om sällskapsutrymmen. Det karaktäriseras av spännande vinklar, stora fönster, fina snickerier, burspråk, flera sällskapsytor och vackra parkettgolv.
Huset erbjuder en välkomnande hall med klinkergolv och gott om utrymme för kläder och skor, vardagsrum som inbjuder till umgänge med plats för flera soffgrupper, utgång till altan och en täljstenskamin som både ger bra med extravärme och en mysfaktor åt rummet, stort kök med matplatsen i burspråket gör att man lockas till matlagning och bjudningar, fyra sovrum, två helkaklade badrum varav ett i direkt anslutning till "master bedroom" och ett med bastu, praktisk tvättstuga med igång till garage. Man har delvis trädgårdstomt och delvis naturtomt med berg i dagen vilket ger en spännande miljö kring huset. Stor altan där man kan njuta av både sol och skugga.
I direkt anslutning till huset finns ett dubbelgarage med golvvärme och klinkerplattor (inköpta motorer till portarna ej installerade) vilket gör att man vintertid kan gå torrskodd ut och in ur bilen. Stor uppfart med rum för flera bilar och ett isolerat förråd/kontor.
Här bor ni i en barnfamiljsidyll. I området kan barnen leka fritt med närhet till skola, förskola. I samfälligheten finns det en gemensam pool och barnpool samt så finns det en badstrand med brygga och lekplats bara några minuters gångpromenad ifrån huset. Vacker natur men ändå med närhet till allt vad staden har att erbjuda.
Ett boende utöver det vanliga med ett stort mått av livskvalité!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Enköping