Kommande

Habo kyrkby Härängen 5

4 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
140 m²
Tomtarea
1 375 m²
Byggår
2021
Kommande

Nu finns möjligheten att få vara med från början och få chans att flytta in i ett nyproducerat och nyckelfärdigt hus som kan byggas så fort ert drömhus är valt! Tomten är belägen endast ca fyra kilometer från Habo centrum och granne med Habo kyrka.

Huset som marknadsförs är ett yteffektivt och smart planerat hus som passar för såväl barnfamiljer som äldre par. Njut av ett stort vardagsrum och kök i en öppen och trevlig planlösning. Vinkeln skapar extra rymd och dessutom, en skyddad uteplats. De mindre sovrummen ligger avskilt i en egen del, med egen toalett – perfekt för barn eller övernattande gäster. Utrustat med flera bra förvaringsmöjligheter och en stor funktionell tvättstuga gör det till ett mycket praktiskt hus. Från Habovillan med hela 140 kvadratmeter. Huset kallas Visingsö.

Habovillan, en lokal aktör som bistår med flera husmodeller för den som vill välja fritt bland sortimentet. Köparen kan dock fritt välja husleverantör!

Här bor man naturskönt med skogen och fågelkvitter inpå husknuten men med bekvämligt avstånd in till skola, affärer, restauranger, vårdcentral samt hela Habos utbud. Bra vägförbindelser såväl till Habo, Mullsjö som till Jönköping via den nya vägen 26/47. Kyrkbyns förskola ligger även ett stenkast ifrån med en avdelning för 1-5 åringar, i en naturskön och lugn landsbygdsmiljö.

Kontakta fastighetsmäklaren för mer information.

Andreas Efram
Mobil: 0723-25 88 00
Mail: [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Jönköping

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.