Stomsvägen 2

Håcksvik, Svenljunga kommun Se på karta

925 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
114 m²
Biarea
85 m²
Tomtarea
1818 m²
Balkong
Ja
Byggår
1950
Energiklass
D
Driftkostnad
30 300 kr/år

Letar du efter ett hus att sätta bo i? Låt oss då presentera Stomvägen 2 i natursköna Håcksvik som längtar efter sin nya ägare.

Boningshuset erbjuder bl. a ett härligt ljusinsläpp, lättskött uppvärmningssystem i form av luftvärmepumpar som bekvämt och enkelt styrs via WIFI, rymliga sällskapsutrymmen samt goda förvaringsmöjligheter. Nuvarande ägare har gjort flera arbeten med huset såsom bl.a isolerat och förstärkt vinden, bytt flera fönster, installerat ny elcentral och jordfelsbrytare i kombination med nya invändiga ytskikt m.m. Även om visst renoveringsarbete kvarstår är här lätt att se potentialen och på 114 kvadratmeter, fördelade på fyra/ fem rum, kök utöver den hela källare med ytterligare plats, har du nu fina möjligheter att skapa hemmet du alltid drömt om. Dessutom får du här en tomt med otrolig potential och möjlighet att bli något alldeles extra.

Nuvarande ägare förvärvade i syfte att använda som ett fritidshusboende tack vare villans möjligheter och de vackra omgivningar som ligger runtomkring. Stångån nås exempelvis endast ett stenkast bort. Perfekt att lägga i en kanot och paddla olika turer med en fikakorg ombord!

Vill du ut på landet och låter detta intressant? Kom och ta en titt, det är kanske precis vad du gått och drömt om.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga

Kontakta mäklaren

Cicilia Odenbrink

Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
Mäklare Cicilia Odenbrink, Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
0325-650803