Starrmossevägen 20

Hagaberg, Värmdö kommun Se på karta

8 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
154 m²
Tomtarea
679 m²
Byggår
1997
Driftkostnad
56 195 kr/år

Med ett av Hagabergs bästa lägen på lugn gata återfinns denna smakfulla villa med pool, insynsskyddat och ogenerat söderläge, ett superfint gästhus samt en underbar natur- och trädgårdstomt som bidrar till den omedelbara känslan av trivsel!

Fastigheten har ett ytterst trivsamt läge i populärt och eftertraktat villakvarter med samtidig närhet till vackra skärgårdsmiljöer, samfällighetens småbåtsbryggor, badplatser och aktiviteter. Inom området finns lekplatser, tennisbanor, bollplan och endast några hundra meter bort Wermdö Golf & Country Club.

Husets interiör går i ljusa och smakfulla färg- och materialval. Hela huset genomsyras av trivselkänsla tack vare de stilsäkra materialvalen, bekväm golvvärme på entréplanet för bästa komfort, ett ljust och modernt kök samt ett stort vardagsrum med braskamin, generös takhöjd och stora fönsterpartier som ger fantastiska ljusinsläpp. Den genomtänkta planlösningen bjuder vidare på lättmöblerade sovrum, ett stort helkaklat badrum med badkar, duschhörna samt tvättstuga.
Boarean (154 m²) fördelas mellan huvudbyggnad och gästhus, 118 resp. 36 m².

Fastigheten bjuder även på ett superfint och vinterbonat gästhus i direkt anslutning till poolen och soldäck. Gästhusets planlösning är perfekt planerad om man har gäster eller kanske större barn som vill ha ett eget och ostört boende. Här finns ett allrum med utgång till poolområdet samt dusch, wc och bastu. Goda förvaringsmöjligheter genom stort tillhörande förrådsutrymme.

Lägg därtill utgångar till altaner och pooldäck så erbjuds allt man kan önska. Börja dagen med att njuta av morgonsolen och dagens första kopp kaffe vid poolkanten. Den stora och generöst tilltagna altanen och soldäcket med söderläge har gott om plats för både matgrupp och loungedel så här avnjuts med fördel även luncher och middagar. Poolen är utrustad med jetstream vilket möjliggör motionssimning.
Huset omsluts av en uppväxt och välskött trädgård med gröna ytor, planteringar, buskar och odlingslådor. Tomten är en grön oas och en dröm för den trädgårdsintresserade eller för den som bara uppskattar idyllen. Här finns även gräsytor som inbjuder till lek och sociala sammankomster.

Genom sitt centrala och samtidigt ostörda läge har Hagaberg vuxit fram som ett attraktivt villaområde, mellan skärgårds- och skogsområden.
På några minuters promenadavstånd nås Wermdö Golf & Country Club samt vackert belägna Ålstäksviken där samfällighetens båtklubb har sin egen brygga, bastu och båtplatser. I närområdet finns även bollplaner, lekplatser och samfällighetens tennisbanor.
Ett påtagligt lugn råder i området samtidigt med bekväm närhet till aktiviteter, förskolor, skolor, restauranger, caféer, närservice och kommunikationer. Från Hagaberg går bussar till Slussen med tät turtäthet och resan till Slussen tar endast 30 minuter.
Känslan av trivsel är lika omedelbar som påtaglig, på Starrmossevägen 20 såväl som i området.

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Värmdö

Kontakta mäklaren

Tommie Tiberg

Bjurfors Värmdö
Mäklare Tommie Tiberg, Bjurfors Värmdö
070-7820039