Allévägen 29

Hagaström, Gävle kommun Se på karta

7 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
170 m²
Biarea
36 m²
Tomtarea
1 385 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1989
Energiklass
B
Driftkostnad
35 823 kr/år
Antal besök
1 750

Unik fastighet med högt läge och utsikt över Gavleån. Här har du tillgång till ostörd flytbrygga samt terrasser i olika etage mot ån, med andra ord ett drömläge som måste upplevas på plats! Som om detta inte vore nog ligger huset efter lugn återvändsgata med enbart en fastighet bortanför, detta på en av Gävles mest populära adresser. Boningshuset är i mycket gott skick och nuvarande ägare har nyligen renoverat köket 2021, detta med exklusiva materialval och i ett stilrent utförande. Här finns gott om plats för matlagning i kombination med luftig planlösning mot vardagsrummet. Matplatsen i köket har även en braskamin för extra mysfaktor. Vardagsrummet är indelat i två sektioner, en del för tv-tittande och den andra ligger mer avskild och är ämnad för samvaro framför kakelugnen. Huset inrymmer totalt 4st sovrum i väldisponerat utförande, värt att notera är att 3st av dessa kan kylas ned vid varma sommardagar. Kylan tas då från borrhålet från bergvärmen. Till sist finns två fräscha och helkaklade badrum varav ett av dessa med bastu samt tvättmaskin/torktumlare, därtill finns en gäst-wc. En del av huset har även en källarsektion som kan användas som exempelvis gästrum, tv-rum eller hobbyrum. Innanför denna ligger även ett stort förråd. Som nämnts ovan värms huset upp via bergvärme som även kan ge kyla på sommaren, nuvarande ägare har utöver detta låtit installera solceller vilket gör detta till ett boende med möjlighet till mycket låga driftskostnader.

Mot Gavleån finns en altan som delvis ligger under tak, och för lite kallare årstider kan det inglasade uterummet på framsidan nyttjas för att förlänga säsongen. På fastigheten finns även ett stort dubbelgarage som är varmbonat, uppvärmt via luft/luft-pump och med gott om plats för två bilar och diverse förvaring.

Sammanfattningsvis är detta ett boende utöver det vanliga, med en kombination av läge och bostadsstandard lämnas här få saker kvar att önska.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Kontakta mäklaren

Patrik Jogedal

Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Mäklare Patrik Jogedal, Svensk Fastighetsförmedling Gävle
+46720688996