Skogsråstigen 25

Hagbyhöjden, Österåker Se på karta

4 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Biarea
8 m²
Tomtarea
328 m²
Byggår
2006
Driftkostnad
40 350 kr/år

Välkommen till Hagbyhöjden, ett mycket omtyckt och barnvänligt område. Här bor du en trivsam och modern villa med sociala ytor och bra ytterläge på återvändsväg. Baksidan av huset erbjuder ett ogenerat läge mot allmänning och skogsparti.

Entréplan med ett ljust kök från Vedum med stora fönsterpartier och utgång till uteplats med morgonsol. Vidare ett rymligt vardagsrum med plats för matsalsmöbel och utgång till ytterligare en uteplats i ogenerat läge mot allmänning. Här finns plats för både matgrupp och loungmöbler. Helkaklad dusch/wc samt tvättavdelning med groventré. På övre plan tre sovrum och ett allrum, klädkammare samt ett helkaklat badrum.

Vattenburen golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan. Fiber är installerat.

Du bor tryggt i uppvuxna och lummiga villakvarter med hög livskvalitet med möjlighet för rekreation och avkoppling, men det lämnar också utrymme för ett aktivt liv nära natur och mark.

Hagbyhöjden är ett attraktivt och barnvänligt område där man finner flera olika förskolor och skolor bla nybyggda Fredsborgs skola (F-6) som är klar under året och bra kommunikationer till Stockholm. Med Roslagsbanan från Åkers Runö till Östra Station (Centrala Stockholm) på ca 35 min, närhet västerut till Täby med Arninge handelsplats och dess nya resecentrum.

Närhet till havet och Svinninge Marina för den båtintresserade. Spelar du golf bor du i direkt närhet till Österåkers golfklubb redesignad av Henrik Stenson som nu uppför en helt ny 18-hålsbana under nästa år. På golfklubben hittar du även en härlig restaurang, samt padelbanor.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Österåker