Skogsråstigen 25

Hagbyhöjden, Österåkers kommun Se på karta

5 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Biarea
8 m²
Tomtarea
328 m²
Byggår
2006
Driftkostnad
36 856 kr/år

Välkommen till Hagbyhöjden och en perfekt villa för barnfamiljen med tre sovrum och goda sällskapsytor. Fin planlösning mellan kök och vardagsrum där en braskamin är placerad och sprider både glädje och värme till huset. På entréplan är det genomgående vattenburen golvvärme och på övre plan radiatorer. Tre sovrum och ett allrum på övre plan, för ytterligare ett sovrum kan detta rum delas av.

Det finns två helkaklade badrum samt tvättavdelning med förråd och groventré. Carport och förråd.
Två härliga uteplatser, en på var sida om huset. Fiber är självklart installerat.

Här bor du tryggt i uppvuxna och lummiga villakvarter med hög livskvalitet med möjlighet för rekreation och avkoppling, men det lämnar också utrymme för ett aktivt liv nära natur och mark.
Hagbyhöjden är ett attraktivt och barnvänligt område där man finner flera olika förskolor och Fredsborgs skola. Bra kommunikationer till Stockholm med Roslagsbanan från Åkers Runö till Östra Station på ca 35 min, närhet västerut till Täby med Arninge handelsplats och dess nya resecentrum.

Inom kort promenadavstånd byggs även en ny multihall som kommer bli 13.000 kvm. Här kommer det att finnas plats för en mängd olika idrotter, såsom basket, bordtennis, cheerleading, friidrott, gymnastik och trampolin. Hallen beräknas vara klar 2022.

Närhet till havet och Svinninge Marina för den båtintresserade. Spelar du golf bor du i direkt närhet till Österåkers golfklubb redesignad av Henrik Stenson. På golfklubben hittar ni även en härlig restaurang, samt padelbanor.

Bara att flytta in och njuta!

Besiktning är ej utförd ännu.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Österåker

Kontakta mäklaren

Catharina Ek

Mäklarringen Österåker
Mäklare Catharina Ek, Mäklarringen Österåker
0733-630 877

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.