Danska vägen 25

Håkanstorp, Malmö Karta & restider

4 995 000 kr
VillaVilla

Ett fantastiskt boende med välplanerad planlösning, som erbjuder generöst ljusa rum i sällskap med grönskan runt om.

Boendet erbjuder öppna och sociala ytor, ett kvalitativt kök, tre luftiga sovrum och två fina badrum, samt ett generöst vardagsrum som flyter ihop rätt med matplatsen som finns belägen i närheten av köket. Fantastiska ljusflöden skapas från stora spröjsade fönsterpartier och den öppna planlösningen samt färgskalan är ljus och materialvalen tidlösa.

Planlösningen som erbjuds är välplanerad och känns fantastiskt effektiv, där varje kvadratmeter är perfekt använt. Ljusa och generösa sällskapsytor som inbjuder till umgänge och nedsänkt rum med egen ingång, som kan användas efter egna önskemål. Rummet ger dig direkt kontakt till grönskan och soldäck i västläge samt känslan av att den vackra klorofyllgröna växtligheten har flyttat in. Genom ett soldäck i direkt anslutning till huset får du en mjuk övergång mellan rum och natur.

Trädgården är vacker och lättskött, och bjuder på uppvuxna fruktträd, bärplantor och örter. Här njuter du av skuggan i pergolan bredvid lavendelbuskar eller umgås i eftermiddagssolen på soldäcket med familj och vänner. Den inbyggda bänken på soldäcket är ett guldkorn när vårens första värmande solstrålar tittar fram. I rabatterna gömmer sig olika sorter av lökväxter, däribland flera olika sorters vackra tulpaner att njuta av nästa vår.

Trädgårdens drottning är det vackra japanska körsbärsträdet mitt på gräsmattan, som blommar i all sin rosa prakt i april. Elefantgräs och rododendronbuskar växer längs västsidan och några granar ger skön skugga när solen står som högst.

Under sommaren kan du skörda egna jordgubbar, körsbär, plommon och äpplen, kanske även tillverka egen must?

Hemmet är välplanerad och de kalkstensprydda stora fönsterpartierna bjuder in solljuset fint i de luftiga rummen som har mingelvänliga sociala ytor. Sällskapsrummet bjuder på en vacker vy ut över anlagda uteplatser och trädgårdens grönska samt tillgång till den utbyggda isolerade vinterträdgården. Här kan du avnjuta många timmar i sällskap av en god bok samt vila blicken då och då över den lugna trädgården.

Stora härliga ytor för umgänge och en gjutjärnskamin som värmer underbart under kalla vinterkvällar. Du erbjuds väldisponerade ytor som fördelar sig på fem rum varav nuvarande tre sovrum rum och ett kök från HTH i öppen planlösning mot vardagsrummet och matplats.

Vägg i vägg med köket så finns det ett ljust ”nedsänkt” rum som erbjuder ljusa väggar i harmoni med vackert trägolv med golvvärme. Ett behagligt rum som kan möbleras som lyxigt sovrum, socialt matsalsrum eller varför inte det perfekta rummet för familjens tonåring.

Väl inne i bostaden får du en härlig upplevelse. Du välkomnas in av den sammanlänkande hallen med gott om avhängningsplats för hela familjens ytterplagg och skor. De stora fönstren gör att ljuset flödar genom husets alla delar, vilket ger liv åt rummen. Härifrån når du köket i öppen planlösning mot vardagsrummet med utgång till vinterträdgården och vidare ut till soldäck och den fantastiska trädgården med pergolan. En grönskande yta med gott om plats för barnens lek och bus, eller bara vardagslyx i skuggan under de uppväxta träden.

Hemmet erbjuder sobert ljusa väggar i perfekt samklang med praktiskt klinkergolv, vackra trägolv där ovanvåningens såpade originalgolv är en fröjd. Härligt idealiska ytor för fester eller fredagsmys med den värmande kaminen i centrum. Ingenting

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
147 m²
Biarea
64 m²
Tomtarea
536 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
44 980 kr/år
Byggår
1929
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Danska vägen 25 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 995 000 kr
Driftkostnad
44 980 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

7 011
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 11 dagar sedan, den 12 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips