Konvaljegården 8

Häljarp, Landskrona kommun Se på karta

3 495 000 kr

3 695 000 kr -5 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
141 m²
Tomtarea
952 m²
Byggår
1984
Driftkostnad
40 720 kr/år

På lugn återvändsgata ligger denna rymliga och välplanerade 1 plansvilla i vinkel byggd 1984, gränsande till grönområde med gångstig som leder fram till vackra Saxån och genaste vägen till tågstationen.

I Häljarp finns bl a skolor, förskolor, natur, mataffär med bra öppettider, tågstation, gym, golfbana, utegym och motionsslinga. Perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen inklusive Köpenhamn.

Hall med plats för ytterkläder, helkaklad toalett, klädkammare, stort sovrum som tidigare var två rum. Fräscht vitt kök med matplats och öppen planlösning mot rymligt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp. Strax intill finns ett sovrum. Ursprungligen var dessa två rum ett enda stort. Det finns förberett för eldstad då det tidigare fanns i vardagsrummet. Vidare finns två bra sovrum, helkaklat badrum och groventré/tvättstuga.

Tomten om 952 kvm inbjuder till både lek och odling med stor grönyta i söderläge, här fiins en altan under tak vid köksentrén. Vid huvudentrén, som ligger på baksidan, finns stenlagd uteplats med en äldre pool som behöver ses över före användande. Garage finns. Fiber finns indraget.

Hjärtligt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Landskrona

Kontakta mäklaren

Eleonor Andersson Lööf

Fastighetsbyrån Landskrona
Mäklare Eleonor Andersson Lööf, Fastighetsbyrån Landskrona
070-981 59 27