Örebrovägen 230

Hällestad, Finspångs kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
237 m²
Biarea
192 m²
Tomtarea
1,6 ha
Driftkostnad
75 881 kr/år

Välkommen till Örebrovägen 230 och denna gårdsfastighet som erbjuder en unik möjlighet att förverkliga era drömmar. Oavsett om ni drömt om att driva loppis, skapa en idyllisk plats för er häst eller starta och expandera egen affärsverksamhet, så är detta möjligheternas fastighet! Här finns också en stor fruktträdgård med äpplen, päron, körsbär, bigarråer, fläder, mirabeller, vinbärsbuskar, kvittenbuskar samt björnbär. Dessutom ingår fiskerättighet i Hällestad-ån.

Bostadshus:
Här finner ni inte bara ett, utan två bostadshus - en huvudbyggnad om 5 rum och kök och 156 kvadratmeter, samt en flygel om 4 rum och kök och 81 kvadratmeter. Bostäderna kännetecknas av äldre stil, mycket charm och dessutom väl underhållet.
Det extra bostadshuset är perfekt när ni har övernattande gäster, som arbetsplats för distansarbete, som ateljé eller för uthyrning till tillfälligt eller permanent boende. På vinden till flygeln finns ett stort och mysigt loft som lämpar sig för fest eller andra tillställningar!

Verkstad och Maskinhall:
Om du är en händig och kreativ person som trivs med att bygga och skapa, så kommer du att älska den stora verkstaden och maskinhallen. Här finns gott om utrymme för att förverkliga projekt i alla storlekar! I anslutning till maskinhallen finns ladugård, ett svinhus, vagnslider samt ett garage. En jordkällare finns också bakom ladugården.

Garage, vedbod och växthus:
För att hålla dina fordon och utrustning skyddade finns ett rymligt garage för två bilar. Och om du har en passion för trädgårdsskötsel, kan du använda det generösa växthuset för att odla dina egna grönsaker och blommor året runt.

Möjligheter att driva affärsverksamhet:
Denna fastighet erbjuder fantastiska möjligheter att starta och utveckla din egen affärsverksamhet. Antingen för din egen verksamhet, eller för att hyra ut utrymmen för verkstäder, förvaring för bilar, husvagnar och båtar. Endast din kreativitet och entreprenörsanda sätter gränserna för vad som är möjligt.

I Hällestad bor du lantligt med cirka 15 minuter in till Finspångs Citykärna, i närheten finns också skola, närbutik och en pizzeria!

Kort sagt, Örebrovägen 230 är en plats där dina drömmar kan blomma och din framtid kan forma sig precis som du önskar.

Visas enligt överenskommelse, varmt välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Magnus Johansson, Husfoto
Mäklarhuset Norrköping

Kontakta mäklaren

Elin Tuvklint

Mäklarhuset Norrköping
Mäklare Elin Tuvklint, Mäklarhuset Norrköping
0702913394
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas