Utsiktsvägen 1

Hällevadsholm, Munkedal Tjänster för säljaren
Karta & restider

1 695 000 kr
VillaVilla

På Utsiktsvägen 1 ges nu chansen att förvärva en renoverad suterrängvilla med fantastiskt sjönära läge och fina utemiljöer. Interiört erbjuds kök, stora sociala ytor samt tre sovrum. Belägen med närhet till såväl förskola och skola som badplats. Till fastigheten hör ett integrerat garage.

Bilen parkeras på uppfarten eller i garaget. Direkt till vänster om entrén finns en uteplats. Bakom ytterdörren med sidoljus bjuds ni in till en rymlig hall med plats för avhängning.

Köket har vita släta fronter och är strategiskt utformat längs två motsatta sidor där redskapen enkelt nås inom en armlängds avstånd. Den maskinella utrustningen består av spishäll, fläkt, inbyggnadsugn, kyl och frys samt helintegrerad diskmaskin. Kökets matplats är belägen invid ett fönster och här kläs väggarna av en bredrandig tapet.

Vidare på entréplanet väntar matsal och vardagsrum i en öppen planlösning. Delen närmast köket blir perfekt för salongsbordet medan den andra delen förslagsvis inreds med soffgrupp och mediautrustning. Väggarna är grå och via de stora fönsterpartierna bjuds på en fantastisk sjöutsikt.

Från matsalen och vardagsrummet har ni direkt utgång till en terrassliknande balkong i sydvästligt läge. Balkongen sträcker ut sig över hela fasaden och låter er njuta av avkopplande stunder ackompanjerade av den fina sjöutsikten.

De sociala ytorna kompletteras med ett allrum, vilket ligger en trappa ned. I ena hörnet står en eldstad och i anslutning finns en klädkammare. Från allrummet nås även en hall som leder ut till en uteplats. Uteplatsen är precis som balkongen belägen i sydväst och bjuder på sjöutsikt. Dessutom gränsar uteplatsen till trädgårdens gräsmatta.

Huset har tre sovrum. Ett av sovrummen ligger på entréplanet medan de övriga två är belägna en trappa ned på källarplanet. Två av sovrummen är utrustade med en respektive två garderober.

Badrummet är praktiskt beläget på entréplanet och består av wc, dusch samt kommod. På källarplanet har ni en gästtoalett samt en tvättstuga. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt dusch. I anslutning till tvättstugan finns en bastu samt ett pannrum.

Slutligen har huset ett stort rum som nås interiört via tvättstugan samt exteriört via uteplatsen.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
129 m²
Biarea
23 m²
Tomtarea
1 006 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
33 000 kr/år
Byggår
1974
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Munkedal

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Utsiktsvägen 1 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 695 000 kr
Driftkostnad
33 000 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

7 547
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 40 dagar sedan, den 12 december 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips