Byringevägen 47

Hållsta, Eskilstuna kommun Se på karta

2 375 000 kr

2 700 000 kr -12 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
116 m²
Biarea
116 m²
Tomtarea
1 206 m²
Byggår
1968
Energiklass
D
Driftkostnad
48 457 kr/år

I barnvänliga Hållsta finner vi denna generösa friliggande enplansvilla med hel källare. Genomgående ljusa ytor med en planlösning som präglas av sociala och generösa sällskapsutrymmen såväl ute som inne. Planlösning i vinkel ger en öppen känsla och de stora fönstren ger ett härligt ljus och trevlig utsikt över uterum, altandäck och den lummiga trädgården och skogsbacken utanför. Disponerat med 4 rum och kök varav 3 sovrum på entréplan och ytterligare ett stort allrum och sovrum, tvättstuga och generösa förvaringsutrymmen i källaren. Flexibel planlösning som går att omdisponera för ytterligare 2-3 rum. Totalt 116+116 m². Mycket barnvänligt och naturnära läge med skogen som närmsta granne. Stigen genom skogsdungen som nås från trädgårdens baksida leder tryggt till förskola och skola utan att passera biltrafik. Nära till busshållplats. Friliggande garage och gott om plats för flera bilar på uppfarten. 1 206 m² friköpt tomt. Lättskött tegelfasad, utbytt tak, omdränerat, anslutet till fibernät samt energisnål uppvärmning med bergvärme!

VÄLKOMMEN IN
Från den takade farstukvisten nås en praktisk hall med klinkergolv, gästtoalett och gott om förvaring i garderober. Det ljusa entréplanet präglas av generösa sällskapsutrymmen med kök och vardagsrum som inbjuder till umgänge för många. Här finns ett modernt kök i lantligt utförande med vita nylackade luckor med speglar, bra med förvaring och en rymlig matplats med utsikt över trädgårdens framsida. Intill ligger vardagsrummet om 32 m², vars vinkel ger utrymme att duka långbord som rymmer hela släkten. I soffan vardagsrummet njuter man från värmen från brasan i öppna spisen och utanför altandörren finns ett inglasat uterum som förlänger utesäsongen från tidig vår till sen höst. Här njuter man av sista kvällssolen och fågelkvittret från skogen intill. De stora fönstren i köket och vardagsrummets generösa fönsterparti ger ett härligt ljus åt de öppna ytorna. I den vindskyddade vinkeln utanför finns ett soldäck med dekorativa detaljer som bland annat en stenmur, diagonalt lagt trädäck och inbyggda planteringar med bland annat en ormhassel. Trädgården utanför har generösa lekvänliga gräsytor och klättervänliga träd. På entréplanet finns även 3 sovrum, bra förvaring med platsbyggda garderober och ett ljust badrum med tvättställ i kommod och dusch. En trappa ned nås ett allrum om hela 38 m² med en energieffektiv och vacker kamin med grön marmorerad sten. Intill finns ett stort sovrum med ingång till två rejäla förrådsrum/klädkammare. Sovrummet är stort nog att dela av för ytterligare rum. I källaren finns även matkällare med extra frysskåp, förrådsrum under trappan, en praktiskt och rymlig tvättstuga samt ett oinrett rum möjligt att inreda till t ex badrum med bastu och relax.

HÅLLSTA - SKOGSTORP
Hållsta är lugnt och barnvänligt och från huset ligger skolan på några minuters avstånd. Här finns även förskola, Hållsta grundskola F-6 och äldreboende. Orten som har ca 1000 invånare ligger i det Sörmländska slättlandskapet och är omgiven av åkrar och skog. Cykelavstånd till bad i "grusgropen" och ett stenkast till glassköpet i kiosken strax intill. 15 min med bil till Eskilstuna centrum eller shopping i Tuna Park.
I det intilliggande villaområdet Skogstorp finns flera förskolor, grundskolan Skogstorpsskolan F-9, matbutik och gym. Buss med täta avgångar och cykelbana hela vägen in till stan. Här finns även flera fotbollsplaner, pulkabacke, skidspår och elljusspår som fortsätter till friluftsområdet i Vilsta.
I vackra Rosenforsparken finns även ett av flera badställen och i Hyndevadsån finns goda fiskemöjligheter.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Kontakta mäklaren

Sara Lindstrand

Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Mäklare Sara Lindstrand, Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
+46706509300

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas