Lohäradsvägen 263

Hållsta, Norrtälje Tjänster för säljaren
Karta & restider

3 950 000 kr
VillaVilla

Nu är Hållsta Rökeri till salu – ett familjeägt rökeri vars affärsidé är att röka kött på gammaldags vis samt korvtillverkning till jägare och lantbruk. Ägaren ser gärna att köparen tar över rökeriverksamheten (introduktionshjälp erbjuds av ägaren). Verksamheten har ett stort kundunderlag och mycket stor utvecklingspotential eftersom efterfrågan på korvtillverkning är mycket stor. Det finns alltså goda möjligheter att få igång försäljningen omgående. Det är dock inget krav att ta över verksamheten för att få köpa fastigheten. Gården är på ca 3,6 hektar och här finns även stora möjligheter att bedriva hästhållning eller bilverkstad. Idag finns det tre st hästboxar och en mindre verkstad samt många stora utrymmen för t.ex. bilar och maskiner.

På fastigheten finns det en huvudbyggnad i 1,5 plan med källare om totalt ca 120 + 99 kvm. Huvudbyggnaden har 5 st rum, varav 4 sovrum (går att göra ytterligare ett sovrum om så önskas). På tomten utanför huset finns det också två friggebodar. Stor tomt med gräsytor, fruktträd och planteringar. Övriga byggnader på gården består av en maskinhallslänga med verkstad och carport, ladugård med hästboxar och uppställning av bilar samt maskiner, en byggnad med rökeri samt en byggnad med spannmålstork och många förrådsutrymmen. I anslutning till fastigheten finns betes- och åkermark, dvs enkelt att få ut djuren på bete. Stora möjligheter finns att bygga fler stallplatser i ladugårdsbyggnaden. För den bilintresserade så kan man även utveckla möjligheten att bedriva bilverkstad eller om man bara vill ha det som en hobby.

Gården ligger i ett lantligt läge med öppna ytor av åkermark och betesmark runt om. Med bil till Stockholm tar det ca 45 min, till Uppsala ca 55 min och till Norrtälje ca 10 min. Busshållplats finns precis utanför fastigheten för att ta dig till Norrtälje, Uppsala eller Stockholm.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Gård
Boarea
120 m²
Biarea
99 m²
Tomtarea
3,7 ha tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
40 028 kr/år
Byggår
1952
Räkna på boendet
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Roslagen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Lohäradsvägen 263 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 950 000 kr
Driftkostnad
40 028 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

14 411
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 78 dagar sedan, den 28 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips