Johannavägen 29

Hallstavik, Norrtälje Karta & restider

1 195 000 kr
VillaVilla

Välkommen till Johannavägen 29 och denna välskötta villa i 1 1/2-plan i lugnt område långt i på återvändsgata. Till fastigheten finns det ett garage med plats för en bil samt ett praktiskt förrådsutrymme.Huset fördelar sig i entréplan med hall, duschrum med vädringsfönster, kök med matplats, tvättstuga, vardagsrum med utgång till uterummet samt två sovrum varav ett med plats för dubbelsäng. I övre plan finner ni ett sovrum, ett duschrum samt ett allrum med enkla medel kan delas av för att erhålla ytterligare ett sovrum.

Trivsamt uppväxt trädgårdstomt med fina plana gräsytor som inbjuder till lek och spel samt välordnade rabatter för odling. Här finns även ett växthus för den trädgårdsintresserade.

Hallstavik är ett samhälle i Norrtälje kommun ca 4 mil norr om Norrtälje tätort. Från Hallstavik är det även ca 6 mil till Uppsala, ca 10 mil till Stockholm, ca 13 mil till Gävle samt ca 7,5 mil till Arlanda. Hallstavik är en gammal bruksort som idag har ca 4 500 invånare som framförallt ökade under 1950 och 1960-talet vid expansionen av pappersbruket på orten. I centrum finns det flera mataffärer, restauranger, apotek, bibliotek, banker, pizzerior, biograf, systembolag, vårdcentral samt busstation m.m. Hallstavik har även ett fint utomhusbad och håller på med byggnationen utav ett nytt badhus i anslutning till detta. Strax utanför samhället finns det en 18-håls golfbana. Här finns det även flera skolor och ortens speedwaylag Rospiggarna kör sedan 2014 i elitserien och blev SM-mästare 2016. Andra sporter som utövas här är fotboll, ishockey, motocross och innebandy.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
123 m²
Tomtarea
736 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
29 880 kr/år
Byggår
1972
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Johannavägen 29 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 195 000 kr
Driftkostnad
29 880 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

4 051
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 13 dagar sedan, den 8 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips