Karolinavägen 5

Hallstavik, Norrtälje kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
145 m²
Tomtarea
585 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
57 542 kr/år
Antal besök
4 059
Dagar på Hemnet
16

Nu finns chansen att förvärva en mycket välhållen och hemtrevlig villa på lugn och barnvänlig gata i Hallstavik. Ni är varmt välkomna på visningen av denna rymliga bostad med plats att växa och trivas i.

Huset fördelar sina 145 kvm på ett mycket väldisponerat vis och rymmer bland annat tre sovrum i nuläget, vilket kan ökas i antal om man vill ändra planlösningen. Här finns ett stort och fräscht kök med extra matsalsdel i anslutning till köket. I huset finns två vardagsrum, ett på vardera våningsplan samt två badrum varav det ena med badkar. Bostaden erbjuder dessutom en stor och rymlig tomt med en grönskande gräsmatta för spring och lek samtidigt som man gärna kopplar av på antingen den inglasade verandan eller i det inglasade uterummet. För den trädgårdsintresserade finns alla möjligheter att odla på tomten och förvara verktygen och gräsklipparen i den väl tilltagna förrådslängan. I förrådslängan finns även en uppskattad snickarbod.

Från fastigheten finns närmaste förskola på ca 500 meters promenadavstånd och grundskolan Gottsta Skola är placerad mindre än 900 meter bort. I närområdet finns ett flertal roliga aktiviteter som tennisbanor och en populär badanläggning som förvaltas av Norrtälje Kommun. Från huset är det nära till Hallstaviks centrum där man finner flera matbutiker, apotek och systembolag. I Hallstavik finns möjligheten att delta i det starka föreningslivet som erbjuder fotbollslag, ishockeylag och andra sport- och fritidsaktiviteter. Ortens stolthet Rospiggarna kör speedway i den svenska högstaligan och har genom åren vunnit ett flertal SM-guld, senast 2016.

Du tar dig till visningen från Stockholm med bil på ca 1 timme och 15 minuter, från Uppsala på ca 55 minuter och från Norrtälje på ca 35 minuter. Från Hallstavik går det bussar både mot Stockholm (genom Norrtälje) samt till Uppsala. Detta gör att Hallstavik har blivit allt populärare för pendlare.

Ni är varmt välkomna på visning! Anmäl er via mäklarens hemsida eller genom att kontakta ansvarig mäklare direkt

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

William Lyman

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare William Lyman, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
070-858 28 94

Visningstider

  • 31
    okt
    Sön 31 okt kl. 12:00–13:00
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.