Stora Risby 480

Hålta, Kungälv Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
108 m²
Biarea
26 m²
Tomtarea
941 m²
Byggår
1982
Driftkostnad
19 075 kr/år
Antal besök
3 224
Dagar på Hemnet
5

Nu kan vi erbjuda en mycket charmig fristående villa med högt läge och utsikt över nejden i den populära Hålta. Här kan man njuta av solen hela dagen i en vacker, uppvuxen trädgård med många mysiga sittplatser och spännande växter. Här finns goda kommunikationer, bussar och cykelbana till skola och förskola. Snart har du chansen att förvärva detta väl omhändertagna boende med fyra sovrum, rejält vardagsrum med direkt access till husets härliga terrass, kök med balkongdörr ut till balkong, allrum, helkaklat badrum med både dusch och badkar. På entréplanet erbjuds bl. a två bra sovrum, matkällare, kaklad tvättstuga, samt gott om förrådsutrymmen.

Vill du bo på landet med naturen och skogen som granne och samtidigt ha närhet till staden, skola och goda kommunikationer? Då har du snart möjligheten!
För ytterligare information ansvarig fastighetsmäklare. Ett boende som måste upplevas. Välkommen på visning!

Hålta ligger i västra delen av Kungälvs kommun och omfattar en kustremsa samt inlandet söder om Solberga. Bussförbindelserna är goda hela året om med t ex expressbussar till Kungälv och Göteborg. Här finns Hålta skola (F-6) samt fritidshem och fritidsklubb, vackert belägen vid Hålta kyrka med anor från 1100-talet. Skolan, som är en riktig Bullerbyskola, nås lätt via Marstrandsvägen (1 km) eller den nybyggda cykelbanan. I närliggande Ytterby (5 km) finns högstadium (7-9), pendelstation, pendelparkering, tankstation, återvinningscentral, samt välsorterad stormarknad (City Gross) m.m.

Hålta är ett aktivt område med mycket aktiviteter för barn såsom spökvandring, Hålta IK:s midsommarfirande, församlingshemmets barnverksamhet, lantgårdens kosläpp och hästgårdarnas arrangemang med bl. a islandshästar. Närheten till havet ger möjlighet till bad vid ett flertal fina badplatser och båtliv i någon av småbåtshamnarna. Det är en fin upplevelse att ta skärgårdsfärjan till de närmsta öarna Brattön, Lövön och Älgön eller till Åstol och Dyrön. För den golfintresserade finns närbelägna Gullbringa Golf & Country Club samt havsnära Tofta Herrgårds golfklubb. Ute vid Marstrand finns Havshotellet med spa samt kanotuthyrning, dykcenter m.m. För den naturintresserade finns Håltas och Guddehjälms naturreservat med ett stort utbud av vandrings- och kulturleder i bl a Bohusläns vackra bokskogar.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 16
  maj
  Sön 16 maj kl. 10:00–15:00
  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
 • 17
  maj
  Mån 17 maj kl. 16:00–18:00
  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.