Lagunvägen 10

Hamburgsund, Tanums kommun Se på karta

11 900 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
90 m²
Tomtarea
256 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Driftkostnad
48 228 kr/år

Letar du efter en fastighet vid vattnet som erbjuder enkel tillgång till havsbad? Nu förmedlar vi denna fantastiska fastighet på Lagunvägen 10 i Hamburgsund!

Belägen i ett av de mest eftertraktade områdena i Hamburgsund, erbjuds nu denna fastighet med direkt tillgång till vattnet. Denna fastighet har ett av områdets bästa belägenheter med tanke på den ca. 45 m långa strandlinjen som erbjuder såväl utsikt, solläge, frontvy mot båttrafiken in- och ut ur Skäret men även en unik plats för bad och lek. Med gott om utomhusutrymme kan du njuta av din egen privata oas och underhålla familj och vänner i stil.

Planlösningen är väl genomtänkt med köket i anslutning till vardagsrummet med kamin på entréplan. Från detta utrymme slås man av en vacker utsikt över såväl kanalen som lagunen och vi når här även två utgångar till det härliga och väl tilltagna bryggdäcket. Här kan man insupa vyn över vattnet och dess båttrafik från absolut första parkett.
Utöver detta är huset fördelat på tre sovrum belägna på övre plan. Här finns även ett allrum med utgång till balkong med kvällssol. Givetvis finner vi även två helkaklade badrum, ett på vardera plan varav det ena med utgång till balkong.

Interiören är imponerande, med moderna bekvämligheter och en rymlig layout, lägg också till dom stora fönsterpartierna som förstärker den rymliga känslan. Oavsett om du lagar en gourmetmåltid i köket eller kopplar av i allrummet intill den värmande kaminen kommer du att älska komforten och stilen som denna fastighet ger.

Med sin egen altan utmed lagunen i ca. 45 meter och båtplats med badstege på baksidan har du friheten att utforska vattnet och närliggande attraktioner när du vill. Oavsett om du är en ivrig båtägare eller bara letar efter en fridfull vattenfrontsretreat, kommer denna fastighet säkert att överträffa dina förväntningar.

Utöver boningshuset hittar vi även en gäststuga med plats för flera bäddar.

Från huset får man ett bekvämt promenadavstånd ner till färjeläget och således har man Hamburgsunds hela utbud med restauranger, mataffär, butiker, café, gatukök m.m mer eller mindre runt husknuten.
Till områdets badplatser kan man antingen promenera, ta båten som ligger förtöjd vid egen brygga eller bilen och vill man ta en tur över till Hamburgö går linfärjan regelbundet.

Vänligen klicka dig in på knappen 3D eller denna länk för en VR-visning av bostaden:
https://my.matterport.com/show/?m=uspkgexVwYb

Så varför vänta? Missa inte möjligheten att äga denna otroliga fastighet vid vattnet i Hamburgsund.
Kontakta oss idag för mer information och visningsbokning och se själv varför denna fastighet är det perfekta valet för ditt nästa hem.

Läs mer hos mäklaren
Askengren Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren

Johan Siborne

Askengren Fastighetsmäklare
Mäklare Johan Siborne, Askengren Fastighetsmäklare
+46709755780